Σε συγκέντρωση στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα καλεί ο Σύλλογος Παράδεισος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε συγκέντρωση στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα καλεί ο Σύλλογος Παράδεισος Αμαρουσίου

Το Δ.Σ. του Επιμορφωτικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου καταγγέλλει για «ανάλγητη συμπεριφορά» το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, το οποίο -όπως καταγγέλλει- προχωρεί στην άμεση εφαρμογή της εξωστικής διαδικασίας κατά της οικογένειας Ζήβα, η οποία δεν κατάφερε να καταβάλει τα ενοίκια των δύο τελευταίων χρόνων για τον χώρο της υπαίθριας έκθεσης που λειτουργεί.

Ο Σύλλογος υποστηρίζει ότι το Ίδρυμα αρνείται να δεχθεί διάλογο για την εξεύρεση κάποιας λύσης και καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, στις 18:00, στην υπαίθρια έκθεση, στην οδό Παντανάσσης, μπροστά από το Ίδρυμα Χατζηκώνστα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της, ο Σύλλογος αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Χατζηκώνστα θέτει άμεσα σε εφαρμογή την εξωστική διαδικασία για την οικογένεια Ζήβα που δεν μπόρεσε να καταβάλει στο ακέραιο τα ενοίκια των τελευταίων δυο χρόνων, αρνούμενο να δεχτεί διάλογο για την εξεύρεση κάποιας λύσης.

Σας καλούμε να προσέλθουμε όσοι περισσότεροι γίνεται την Παρασκευή 13 Μαίου, κατά τις 18.00, στον χώρο της υπαίθριας έκθεσης της συλλογής νεοκλασικών, κυρίως, σπαραγμάτων και γλυπτών του Νίκου Ζήβα, στην οδό Παντανάσσης, μπροστά από το ΄Ιδρυμα Χατζηκώνστα.

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όταν καταξιωμένοι γείτονες και φίλοι, ενεργότατα μέλη του Συλλόγου μας, αντιμετωπίζουν κατάφωρη αδικία και σκληρότητα και μάλιστα από ένα Ίδρυμα που έχει στην κυριότητά του πάνω από 35 ακίνητα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν κυριολεκτικά ρημάξει.

Μια ματιά στον ισολογισμό του Ιδρύματος για το 2013 -είναι ο πλέον πρόσφατος που έχει δημοσιευθεί- και στις συσωρευμένες οφειλές πάνω από 2 εκατομμυρια ευρώ από ενοικιαστές, αρκεί για να καταδειχθεί η αναλγησία και το αμείλικτο χτύπημα που επιχειρεί να επιφέρει η διοίκηση του Ιδρύματος σε μια οικογένεια που επί τόσα χρόνια ήταν συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της και τώρα που, μέσα στην κρίση, «γονάτισε», θέλουν να την εξώσουν από τον υπαίθριο αυτό χώρο που είναι πλέον ένα τοπόσημο και για τους δύο Δήμους, Χαλανδρίου και Αμαρουσίου.

Θερμή παράκληση να το γνωστοποιήσετε σε όσους περισσότερους γείτονες και φίλους, ώστε να διατρανώσουμε τη στήριξή μας στην οικογένεια Ζήβα και την αποδοκιμασία μας στην ανάλγητη συμπεριφορά της διοίκησης του Ιδρύματος Χατζηκώνστα, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, λίγα χρόνια πριν είχε μεθοδεύσει την απαξίωση του Ιδρύματος και είχε προκηρύξει διαγωνισμό για προσέλκυση επενδυτών και ο Σύλλογός μας, μαζί με άλλους πολίτες, είχε προσφύγει σε ένδικα μέσα και αποτράπηκε η διάλυση του φορέα και το γκρέμισμα του κτηρίου που θα πρέπει να διεκδικήσουμε να χαρακτηριστεί «διατηρητέο .

ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΙ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet