Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ευχαριστεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ευχαριστεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου

Θερμές ευχαριστίες  προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την πολύτιμη υποστήριξη και την άμεση ανταπόκρισή του στην πραγματοποίηση των Συνεδρίων του Σώματος (Την υποστήριξή του στο έργο του Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε ο Γ. Πατούλης).

Στην επιστολή που υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ. η πρόεδρος Λένα Λεβίδη, η γενική έφορος Τόνια Ζώτου και η γενική γραμματέας Άντζελα Τρούσα αναφέρεται:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη και άμεση ανταπόκρισή σας για την πραγματοποίηση των Συνεδρίων του Σώματος.

Η παρουσία των συνεργατών σας και του προσωπικού του Δήμου σας καθ΄ όλη τη διάρκεια των Συνεδρίων ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική και συνέβαλε στην ακόμη αρτιότερη διεξαγωγή τους. 

Πιστεύουμε πως η προσφορά σας αποτελεί αναγνώριση του πολυετούς έργου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και δίνει σε όλους μας δύναμη και περισσότερο κέφι για δουλειά, στην προσπάθεια που γίνεται για την πολύπλευρη εκπαίδευση και ανάπτυξη των παιδιών του τόπου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet