Πλούσια δρώμενα στο World΄s Challenge Day στο Μαρούσι
Κοινωνία

Πλούσια δρώμενα στο World΄s Challenge Day στο Μαρούσι

Με νεανική ζωντάνια πλημμύρισαν οι πεζόδρομοι του ιστορικού εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας World Challenge Day, καθώς παιδιά με τους γονείς τους, αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν στα δρώμενα που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας, η οποία έχει στόχο να μας βάλει στη δράση πνευματικά και σωματικά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους νέους υπήρξε για το τουρνουά σκάκι, ενώ τα μικρότερα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τον περίπατο με εκπαιδευμένα πόνυ στους εμπορικούς δρόμους, όπου συμμετείχαν και τα παιδιά από τον Σύλλογο Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Η Αναγέννηση».

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι  συμμετείχαν στο Just 4 dads, σε ασκήσεις χορού, στη γνωριμία με το άθλημα της ξιφασκίας και του Παγκράτιου, ενώ έπαιξαν τραμπολίνο.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, που είχε την ευθύνη του συντονισμού των εκδηλώσεων και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για τις ευγενικές χορηγίες τους το Λούνα Παρκ «Αηδονάκια», τον Αθλητικό Όμιλο «Παράδεισος Αμαρουσίου», το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Βριλησσίων, τον Σύλλογο Ελληνική Θεραπευτική Ιππασία (ΕΛΕΘΙΠ) και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αμαρουσίου για τη συμπαράσταση και τη συνδρομή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet