Τελετή αποφοίτησης για μαθητές & μαθήτριες του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων
Κοινωνία

Τελετή αποφοίτησης για μαθητές & μαθήτριες του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων

Παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των τελειόφοιτων μαθητών και μαθητριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων, που διοργάνωσε ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων (Γυμνασίου και Λυκείου) στο δημαρχείο, υπό την αιγίδα του Δήμου.

Στο καλωσόρισμά του ο δήμαρχος συνεχάρη από καρδιάς τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες, δίνοντάς τους τις θερμότερες ευχές του για «κάθε επιτυχία» στα επόμενα βήματα για περαιτέρω μάθηση και επαγγελματική εξειδίκευση. Παράλληλα συνεχάρη τους γονείς και τους καθηγητές για το αμέριστο ενδιαφέρον και την υποστήριξη που προσέφεραν στα παιδιά όλα τα μαθητικά χρόνια.

Αναφερόμενος στο Σχολείο των Αναβρύτων το χαρακτήρισε «στολίδι» για την πόλη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου, ενώ τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητα η σωστή λειτουργία των σχολείων της πόλης και σε αυτό τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου, συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης πατέρας Ιωακείμ, εκ μέρους του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.

Επίσης αποχαιρετιστήριο λόγο επιβράβευσης των μαθητών και μαθητριών για τις προσπάθειές τους απηύθυναν η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Ελένη Σωτηροπούλου και ο διευθυντής του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων, Μανουήλ Κιουλάφας. Εκ μέρους των αποφοίτων μίλησαν ο ταμίας του Συλλόγου Εθνικού Εκπαιδευτήριου Αναβρύτων, Χρήστος Κασιμάτης και ο πρόεδρος ΣΥΝΑΠτΑ, Δημήτρης Λέλης.

Από την πλευρά των τελειόφοιτων μίλησαν ο Σπήλιος Φλώρος, εκπρόσωπος των μαθητών, ο Ιάσων Μηλιώνης, σημαιοφόρος με διακρίσεις σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς και η Μυρτώ Πάτση, στην πρώτη βαθμολογική τριάδα και Βαλκανιονίκης σε άλμα εις τριπλούν.

Ακολούθησε η απονομή των ενθυμίων αποφοίτησης στους μαθητές από τους καθηγητές τους, ενώ την εκδήλωση διάνθισε μουσικά, με όμορφα τραγούδια, η 6μελής ορχήστρα των τελειόφοιτων, που παρέσυρε τους παριστάμενους να τραγουδήσουν με κέφι  μαζί τους.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ρένα Χαλιώτη και ο πρόεδρος του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου (ΕΠΕΣ), Γεώργιος Πασιάς, διδάκτωρ καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet