Στην καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος ο Γ. Μπαλάφας
Κοινωνία

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος ο Γ. Μπαλάφας

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα στο Μαρούσι επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας προκειμένου να παραστεί στην καλοκαιρινή γιορτή και στο παζάρι με χειροποίητα προϊόντα των παιδιών.

Τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Γιώργος Αργυρόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Μπαλάφας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε εκπαιδευτικούς και παιδιά, τονίζοντας ότι «το υπουργείο και ο ίδιος προσωπικά βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες και τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, έτοιμοι να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια τους ζητηθεί».

Ο υφυπουργός στη συνέχεια παρακολούθησε την αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών με πολλά τραγούδια και σκετσάκια εμπνευσμένα από την καθημερινότητά τους.

Τη γιορτή παρακολούθησαν επίσης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κηφισίας – Αμαρουσίου – Ωρωπού πατέρας Τιμόθεος, ο σύμβουλος Ειδικής Αγωγής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας Στέφανος Κούτρας, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο  δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λευτέρης Μαγιάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet