Στη μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 17 Απριλίου 2026, μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης και πλήθος πιστών.
Μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού, ακολούθησε η περιφορά της ιεράς εικόνας της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής, με τη λιτάνευση να πραγματοποιείται πέριξ της πλατείας όπου βρίσκεται ο ναός, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου.
Ο δήμαρχοςαντάλλαξε ευχές με τον κλήρο και τους παρευρισκόμενους πιστούς, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα τρέχοντα ζητήματα και έργα.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρρέστησαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, Κατερίνα Βουρλάκη, Γιάννης Νικολαράκος, καθώς και η πρώην δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου.
Επίσης, παρών ήταν ο πρόεδρος Κώστας Σολδάτος και σύσσωμα τα μέλη του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου.

