Ο Δήμος συνδράμει τον ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Αμαρουσίου
Μαρούσι

Ο Δήμος συνδράμει τον ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει τους πολίτες για την κατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία και για τις δικές του ενέργειες, σημειώνοντας:

  1. Έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος των περιοχών του Αμαρουσίου όπου είχε αναφερθεί διακοπή ρεύματος και που προκλήθηκε είτε από πτώση δέντρων είτε από βραχυκύκλωμα. Μέχρι στιγμής προβλήματα παρουσιάζονται ακόμη στις περιοχές της Νέας Λέσβου και του Αγίου Νικολάου. Ο Δήμος προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια (κοπή και απομάκρυνση δέντρων) στον ΔΕΔΔΗΕ, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.
  2. Το πρόβλημα της πτώσης δέντρων, ανεξάρτητα αν κάποια από αυτά δημιούργησαν και διακοπή ηλεκτροδότησης, είναι μεγάλο. Τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία του Δήμου εργάζονται δίχως διακοπή και επιχειρούν βάση προτεραιότητας.
  3. Όλοι οι δρόμοι του Αμαρουσίου είναι ανοικτοί και προσπελάσιμοι έναντι των προβλημάτων του χιονιού.
  4. Προσφέρθηκε έκτακτη βοήθεια σε Μαρουσιώτες για τη μεταφορά τους σε Νοσοκομεία και στα Εμβολιαστικά Κέντρα της πόλης και δόθηκε ειδική βαρύτητα στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο Δήμος Αμαρουσίου από την πρώτη στιγμή συνέδραμε με όλες του τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η «Μήδεια».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ευχαριστεί όλες τις υπηρεσίες (Πολιτική Προστασία, δ/νσεις Πρασίνου και Καθαριότητας, Τεχνικές Υπηρεσίες και εξωτερικά συνεργεία) και ιδιαιτέρως τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας που νυχθημερόν και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προσέφεραν ανιδιοτελώς στο κοινωνικό σύνολο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet