Πλήθος κόσμου διασκέδασε στην αποκριάτικη γιορτή του Δήμου Αμαρουσίου στο γήπεδο «Σπύρος Λούης»
Μαρούσι

Πλήθος κόσμου διασκέδασε στην αποκριάτικη γιορτή του Δήμου Αμαρουσίου στο γήπεδο «Σπύρος Λούης»

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του Καρναβαλιού διεξήχθη η αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) στο γήπεδο «Σπύρος Λούης», την Κυριακή 23/2.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, τόνισε ότι η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού είναι η ανταμοιβή στις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα. Τέτοιες εκδηλώσεις, σημείωσε, προσφέρουν στο Μαρούσι, προσελκύοντας επισκέπτες και από άλλες περιοχές, τονώνοντας ταυτόχρονα και την αγορά της πόλης.

Την αποκριάτικη εκδήλωση πλαισίωσαν ζωντανή ορχήστρα, μεταμφιεσμένες ομάδες χορού, μασκαρεμένοι ανιματέρ και «face painting events»  για μικρούς και μεγάλους, ενώ έδωσαν το παρών αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου.

Σημειώνεται ότι αποκριάτικες εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες και για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 (12.00-14.00) στον σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στους πεζόδρομους, και στην πλ. Κασταλίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet