Αναβολή έκτακτης συνεδρίασης Δ.Σ. Αμαρουσίου
Πολιτική

Αναβολή έκτακτης συνεδρίασης Δ.Σ. Αμαρουσίου

Αναβλήθηκε η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος η συνεδρίαση ανεβλήθη για τους ακόλουθους λόγους:

Αναφορικά με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, «Εγκριση ή μη του 2ου ΠΚΤΜΝΕ και του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Τακτοποιητικού) του έργου “Βιοκλιματική Αναβάθμιση γειτονιών του ∆ήμου Αμαρουσίου μέσω δημιουργίας διαδρομής πεζών – ποδηλάτων”», δεν κατέστεστην δυνατός ο έλεγχος και η υπογραφή του ΑΠΕ, λόγω εισαγωγής του αναδόχου στο νοσοκομείο.

Αναφορικά με το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης, «Σύσταση Επιτροπής καθορισμού ζωνών τοποθέτησης κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε συνάρτηση με την περιβαλλοντική ανοχή κάθε περιοχής και αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών τοποθέτησης κεραιών κινητής τηλεφωνίας έως ότου κατατεθεί το πόρισμα της ανωτέρω Επιτροπής στο ∆ημοτικό Συμβούλιο», ενόψει ενεργειών που θα έχει, με εντολή του δημάρχου, η αρμόδια αντιδήμαρχος, με τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς και της ενημέρωσης προς το Σώμα στην επόμενη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με τον Δήμο, η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου θα πραγματοποιηθεί άμεσα, λόγω της σοβαρότητας του θέματος που αφορά στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet