Απάντηση δημοτικής αρχής Αμαρουσίου σε Ενωμένο Μαρούσι για παραχώρηση αίθουσας στη Ν.Δ.
Πολιτική

Απάντηση δημοτικής αρχής Αμαρουσίου σε Ενωμένο Μαρούσι για παραχώρηση αίθουσας στη Ν.Δ.

Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμέρο, στην οποία καταγγέλλει τον δήμαρχο ότι διαθέτει χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου στη Νέα Δημοκρατία για να πραγματοποιήσει κομματική εκδήλωση, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «θα δώσουμε διαδικτυακό βήμα, ισοτίμως, σε όλες τις κοινοβουλευτικές παρατάξεις».

Ειδικότερα, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Για μία ακόμη φορά ο κ. Καραμέρος μας εκπλήσσει δυσάρεστα.

Με τις αήθεις βολές του προς τη δημοτική αρχή για τη διάθεση της διαδικτυακής πλατφόρμας του Δήμου σε κοινοβουλευτικά κόμματα και συλλόγους της πόλης, επιτίθεται στη Δημοκρατία και τον διάλογο.

Ως δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα επικεφαλής δημοτικής παράταξης, όφειλε να γνωρίζει πως πάγια τακτική του Δήμου Αμαρουσίου είναι η διάθεση της αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς κανένα κόστος, για κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου και για συλλόγους της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και προκειμένου η δημοτική αρχή να εξυπηρετήσει τη λειτουργία της Δημοκρατίας και την ανάγκη για διαδραστική επικοινωνία, κοινοβουλευτικών κομμάτων και συλλόγων με τους πολίτες -την εποχή της πανδημίας- συνεχίζει αυτήν την πολιτική, διαθέτοντας ομοίως τη διαδικτυακή της πλατφόρμα, αντί της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Άλλωστε με σχετική επιστολή, ενημερώθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι-στελέχη κοινοβουλευτικών κομμάτων, για τη βούληση της δημοτικής αρχής ως προς τη συνέχιση εξυπηρέτησης των δημοκρατικών διαδικασιών για τις τοπικές οργανώσεις και τους συλλόγους της πόλης μας.

Εάν ο κ. Καραμέρος φοβάται τη Δημοκρατία και τον διάλογο να το πει ανοικτά. Εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε στο σκοταδισμό. Θα δώσουμε διαδικτυακό βήμα ισοτίμως σε όλες τις κοινοβουλευτικές παρατάξεις, όπως το πράτταμε, παραχωρώντας την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο Μαρούσι ο διάλογος και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν πρόκειται να σταματήσει! Εμείς θεωρούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους συλλόγους πυλώνες της Δημοκρατίας.

Τέλος, όσον αφορά το κόστος για την παροχή μίας διαδικτυακής εκδήλωσης, στο οποίο αναφέρεται ο κ. Καραμέρος, θα εκπλαγεί. Είναι πολύ μικρότερο από το ρεύμα που καταναλώνει η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση δεν θα ήταν λόγος επαρκής για να μην δοθεί χώρος και χρόνος για υγιή ανταλλαγή απόψεων με την κοινωνία, όπως το επιθυμεί ο κ. Καραμέρος.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet