Αυτόνομα… εντός εκλογών οι ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
Πολιτική

Αυτόνομα… εντός εκλογών οι ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Αυτόνομη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές θα πραγματοποιήσει η αριστερή ριζοσπαστική δημοτική κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, προαναγγέλλοντας την πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου για την επίσημη παρουσίαση των στόχων της στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ενημερώνει για την αυτοτελή κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές.

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ανακοίνωσε, στο πλαίσιο Δημόσιας Γενικής Συνέλευσης (παρουσία μελών και φίλων της Δημοτικής Κίνησης και εκπροσώπων του τοπικού Τύπου), που έγινε την Τετάρτη 26 – 2 – 2014 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την αυτοτελή κάθοδο της στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014.

Επικεφαλής (υποψήφιος Δήμαρχος) της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης είναι ο Δημήτρης Πολυχρονιάδης – αιρετός και ανακλητός εκπρόσωπος (Δάσκαλος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και Δημοτικός Σύμβουλος).

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ διεκδικεί την ψήφο των πολιτών του Αμαρουσίου για 3η συνεχή φορά στις Δημοτικές εκλογές (2006, 2010, 2014) θεωρώντας ότι είναι αναγκαίο και επιτακτικό να αλλάξει το τοπίο και στον Δήμο Αμαρουσίου, με την ενίσχυση των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, για ένα ΔΗΜΟ στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών, στυλοβάτη των λαϊκών και εργατικών διεκδικήσεων – κατακτήσεων και των δημοκρατικών ελευθεριών που τόσο βάναυσα έχουν χτυπηθεί τα τελευταία χρόνια από τις μνημονιακές πολιτικές, που μας επιβάλουν η Ε.Ε. – το ΔΝΤ – η ΕΚΤ και οι κυβερνήσεις και οι Δημοτικές Αρχές που τις στηρίζουν και τις υλοποιούν.

Η ψήφος στην Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ στις Δημοτικές εκλογές είναι ΨΗΦΟΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, αφού το πολιτικό αντικαπιταλιστικό πρόσημο που βάζουμε για τη μετουσίωση της ψήφου των συμπολιτών μας σε ανατρεπτικούς διεκδικητικούς εργατικούς αγώνες (στη βάση της ρήξης με την Ε.Ε. και την έξοδό από την ΟΝΕ και το ευρώ) που θα σαρώσουν τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές, του Καλλικράτη, των μνημονίων και των αντεργατικών ρυθμίσεων, αποτελεί για μας πρωταρχική και καθοριστική επιλογή, αλλά και μονόδρομο για την ουσιαστική και πραγματική έξοδο από την κρίση σε φιλολαϊκή και φιλεργατική κατεύθυνση.

Το κέντρο του προεκλογικού μας αγώνα θα είναι τα γραφεία της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ στο Μαρούσι (Ν. Πλαστήρα 12 & Ερμού – 2ος όροφος) στα οποία σύντομα θα κάνουμε τα επίσημα εγκαίνια, δίνοντας συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματός μας για την πόλη του Αμαρουσίου.

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Δ. Α. Πολυχρονιάδης

Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet