Β. Κόκκαλης: Γίνατε υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας κ. Μαγιάκη;
Πολιτική

Β. Κόκκαλης: Γίνατε υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας κ. Μαγιάκη;

Με ανοιχτή επιστολή απαντά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, στην αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρη Μαγιάκη, για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι.

Στην επιστολή του ο αντιδήμαρχος αναφέρει:

Με έκπληξη διάβασα την ανοιχτή επιστολή σας προς εμένα, με ύφος και φρασεολογία που δεν συνάδουν με το αξίωμά σας, και που στην ουσία υπονομεύει τον πολιτικό πολιτισμό. Στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις, με στόχο να αποκομίσετε μικροπολιτικά οφέλη, υποτιμώντας ουσιαστικά τη νοημοσύνη των Μαρουσιωτών, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

Κύριε Μαγιάκη,

Εάν σας ενδιέφερε πραγματικά η εξέλιξη των αντιπλημμυρικών έργων και η αντιπλημμυρική θωράκιση του Αμαρουσίου, θα είχατε υπερψηφίσει το σχετικό τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, αλλά κυρίως θα είχατε έλθει στο γραφείο μου να ενημερωθείτε, γιατί όπως γνωρίζετε πολύ καλά τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και οι υπηρεσιακοί μου συνεργάτες, βρισκόμαστε στη διάθεση των δημοτών και φυσικά και των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων 24 ώρες το 24ωρο, όχι μόνο για την επίλυση προβλημάτων και τη δημιουργία έργου, αλλά και προς ενημέρωση οποιουδήποτε καλόπιστου αλλά και κακοπροαίρετου.

Σας αναμένω, λοιπόν, με καλή διάθεση στον φιλόξενο χώρο του δημαρχείου. Τέλος, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα.

Υ.Γ. Πεδίον δόξης λαμπρό βλέπω να ανοίγετε μπροστά σας ως υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας και των ομοϊδεατών σας πολιτικών προϊσταμένων της.

Υ.Γ. Ανοιχτή επιστολή προς την Περιφέρεια, η οποία χρηματοδοτεί τα αντιπλημμυρικά έργα, στείλατε;

Υ.Γ. Ως υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας θα μας απαντήσετε εάν τελικά θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις προς τον εργολάβο για τα έργα ομβρίων στο Στούντιο και στο Ψαλίδι;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet