Γιάννης Νικολαράκος: Ε, όχι και ακροδεξιός
Πολιτική

Γιάννης Νικολαράκος: Ε, όχι και ακροδεξιός

Το θέμα της σύλληψης μελών του Εργατικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, τα οποία πραγματοποιούσαν την εβδομαδιαία εξόρμηση της εφημερίδας της αντικαπιταλιστικής αριστεράς «Εργατική Αλληλεγγύη», στον εμπορικό πεζόδρομο της Ερμού, στο Μαρούσι, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Εκτός των Τειχών.

Ο κ. Δημήτρης Πολυχρονιάδης καταδίκασε σε αυστηρό τόνο το συμβάν, ενώ ζήτησε να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις του Σώματος. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η καταστηματάρχης που ανακίνησε το όλο θέμα και προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας, είχε τη συμπαράσταση του αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού και προέδρου του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννη Νικολαράκου, ζητώντας από τον ίδιο να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ο κ. Νικολαράκος στην τοποθέτησή του διαβεβαίωσε ότι ουδεμία σχέση έχει με το γεγονός, και ορκίστηκε ότι δεν ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα «συγκεκριμένα παιδιά», ούτε με τη διακίνηση ιδεών στην πόλη. Παρακάλεσε, ωστόσο, να μετακινηθεί το παγκάκι που χρησιμοποιούν λίγο πιο μακριά από τη βιτρίνα του καταστήματος, καθώς όπως είπε κάθε έμπορος περιμένει αυτές τις γιορτινές μέρες να τονώσει τον τζίρο του.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που του αποδόθηκαν -στις καταγγελίες χαρακτηρίζεται ως «ακροδεξιός»- ο ίδιος χαμογελώντας είπε, «ε, όχι και ακροδεξιός», επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με όσους διακινούν τις ιδέες τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet