Γιώργος Βρέντας: Να δώσουμε στους συμπολίτες μας το Μαρούσι που όλοι θέλουμε
Πολιτική

Γιώργος Βρέντας: Να δώσουμε στους συμπολίτες μας το Μαρούσι που όλοι θέλουμε

Με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο επιχειρηματίας Γιώργιος Βρέντας. Όπως λέει η παράταξη του Πάνου Βραχνού, ο νέος υποψήφιος «ανήκει στη γενιά των σαραντάρηδων που έχουν σημείο αναφοράς και έμπνευσης ιδέες όπως αγωνιστικότητα, διεκδίκηση, πάθος, όρεξη για δουλειά».

Εκτός από την επιχειρηματική δραστηριότητά του, ο κ. Βρέντας έχει και μια… πλευρά που δεν την ξέρουν πολλοί, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης, η οποία έχει να κάνει με την ευαισθησίας του στο επίπεδο της κοινωνικής προσφοράς. «Αυτό ήταν το σημείο που τον έφερε πολύ κοντά αρχικά με τον επικεφαλής του συνδυασμού Πάνο Βραχνό, ο οποίος εντόπισε στον Γιώργο ένα άνθρωπο με ιδιαίτερες ευαισθησίες », αναφέρεται σχετικά.

Ο ίδιος λέει για την υποψηφιότητά του:

«Είμαι της γενιάς που έμαθε να εκτιμά αξίες. Κι αυτό είναι κάτι που το εξελίσσεις μέσα σου στην πορεία του χρόνου. Στο Μαρούσι οι άνθρωποι έχουν καθαρή καρδιά, καθαρό βλέμμα, τίποτα δεν είναι τυχαίο, για τον λόγο αυτό είναι μία ξεχωριστή πόλη. Η φιλοσοφία της γειτονιάς, που θυμάμαι πιτσιρικάς, μας έκανε να νιώθουμε μία οικογένεια. Δυστυχώς, με την πάροδο των χρόνων, χάθηκε. Δυστυχώς, πνίγηκε σε ένα μαύρο φόντο που δημιούργησε η κρίση, που δεν είναι μόνο οικονομική αλλά κυρίως συναισθηματική. Εμένα, που μεγάλωσα σε αλάνες εδώ στο Μαρούσι, που έπαιζα ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, που είχαμε τα σπίτια ανοιχτά, γιατί δεν υπήρχε καν ούτε για αστείο το συναίσθημα του φόβου ή της ανασφάλειας, με θλίβει αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

»Άνθρωποι που πέρασαν από το τιμόνι του Δήμου θαρρώ ότι δεν έκαναν πράγματα ουσιαστικά για να διαφυλάξουν την εικόνα αυτής της μοναδικής πόλης. Γιατί το Μαρούσι έχει μία μοναδικότητα. Μία αυθεντικότητα.

»Αυτά που δεν έγιναν, αυτά θέλω να δω να παίρνουν σάρκα και οστά. Βγαίνουμε τις τελευταίες μέρες στις γειτονιές με τον επικεφαλής του συνδυασμού μας και οι άνθρωποι που συναντούμε και τους ξέρουμε και μας ξέρουν, μας λένε ότι θέλουν να ξαναγίνει η πόλη πιο ανθρώπινη. Το αξίζει αυτό το Μαρούσι. Δυστυχώς, έχουν γίνει σοβαρές παραλείψεις, κακοτεχνίες και διατυπώθηκαν λόγια από ανθρώπους που μάλλον νόμισαν ότι με μακέτες και σχέδια στο χαρτί στήνονται πύργοι.

»Ξέρετε, επειδή υπήρξα και αθλητής για χρόνια, ποδοσφαιριστής όπως ξέρουν οι συμπολίτες μου, έχω μάθει ότι το σχέδιο που ο προπονητής κάνει πριν από τον αγώνα το εφαρμόζεις ως αθλητής που αγωνίζεσαι στο γήπεδο κατά γράμμα. Αλλιώς έρχεται η ήττα. Σχέδιο, όραμα, αυτά λείπουν από το Μαρούσι, η καινούργια οπτική, η πρόταση. Θέλει έναν ευαίσθητο, οραματιστή, με αξίες και κυρίως συνέπεια λόγων και έργων.

»Ο Βραχνός το έχει το… πακέτο. Αν και γιατρός, είναι κατά μία έννοια αθλητής μεγάλων αποστάσεων. Σε εμπνέει. Ο λόγος του έχει βαρύτητα. Είναι αυτοδιοικητικός, δεν ξεπήδησε από το πουθενά, ξέρει να ηγείται, ξέρει να χτυπά το χέρι στο τραπέζι, ξέρει τι θέλει. Και εμείς, που είμαστε δίπλα του, αυτό είδαμε και εμπνευστήκαμε.

»Μετά από τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο ως οικονομολόγος, άνοιξα δική μου επιχείρηση που την κρατώ σε μία πάρα πολύ καλή πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ένιωσα ποτέ όμως να έχω συμπαράσταση από τους ανθρώπους του Δήμου. Θέλω να είμαι στον νικητήριο συνδυασμό του Πάνου Βραχνού η φωνή όλων των επιχειρηματιών του Αμαρουσίου, να διεκδικήσω όλα αυτά τα οποία μας αξίζουν. Να πάμε μπροστά. Να δώσουμε περαιτέρω ώθηση στην αγορά της πόλης. Είναι ο… πνεύμονας μας. Και ο γιατρός ξέρει πολύ καλά και μου έμαθε από την πρώτη στιγμή, ότι ο πνεύμονας λειτουργεί όταν υπάρχει καθαρό οξυγόνο.

»Πάμε δυναμικά, λοιπόν, να καταφέρουμε να δώσουμε στην πόλη και στους συμπολίτες μας το Μαρούσι που όλοι θέλουμε, την πόλη που μας αξίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet