Γ. Αναλυτής: Το ΕΝΑΜ στηρίζει την Ενότητα και τον επικεφαλής της Λ. Μαγιάκη
Πολιτική

Γ. Αναλυτής: Το ΕΝΑΜ στηρίζει την Ενότητα και τον επικεφαλής της Λ. Μαγιάκη

Ως στήριξη του ΕΝΑΜ (Ενιαίο Αυτοδιοικητικό Μέτωπο) στην παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι και τον επικεφαλής της, υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Μαγιάκη, χαρακτηρίζει ο κ. Γιώργος Αναλυτής τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του, «σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε τον Δήμο μας απ’ άκρη σ’ άκρη, από γειτονιά σε γειτονιά, συνδυάζοντας την εμπειρία και τη γνώση των παλαιών με τη διάθεση, το μεράκι και τη δημιουργικότητα των νέων».

«Οφείλουμε  να διεκδικήσουμε και να δημιουργήσουμε. Όλοι μαζί βρίσκουμε προτάσεις και λύσεις για τον Δήμο. Οφείλουμε να τολμάμε και να ξεπερνάμε τον εαυτό μας στις προκλήσεις του σήμερα με ενότητα. Άλλωστε μια σύγχρονη αυτοδιοικητική παράταξη οφείλει να ενώνει τους δημότες» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει:

«Με τον χρόνο να μετρά ήδη αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ανεξαρτήτως συνδυασμού, να έχουν καλό αγώνα. Με αγάπη για την πόλη μας και έχοντας πλήρη επίγνωση του λόγου και του ρόλου της υποψηφιότητά μας, να έχουμε μια προεκλογική περίοδο με αξιοπρέπεια, ήθος, αλήθεια και πολιτικό διάλογο με πολιτισμό.  Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, αποτελώντας όλοι μας παράδειγμα, με τη σωστή στάση και συμπεριφορά μας, για την  εξάλειψη της  πολιτικής απαξίωσης που επικρατεί στον κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet