Γ. Καραμέρος: 12 χρόνια μετά ξύπνησαν οι πολιτικοί καλικάντζαροι του κ. Πατούλη
Κοινωνία

Γ. Καραμέρος: 12 χρόνια μετά ξύπνησαν οι πολιτικοί καλικάντζαροι του κ. Πατούλη

Άλλη μια εριστική ανακοίνωση από πλευράς του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, έρχεται να συντηρήσει τον «πόλεμο» ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη,  με αφορμή τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι.

Στη νέα ανακοίνωσή του ο κ. Καραμέρος υποστηρίζει τα εξής:

Το κακόγουστο σίριαλ Πατούλη και των κατ’ επάγγελμα αντιδημάρχων του, συνεχίζεται… Δουλειά μηδέν, ταξίδια αναψυχής με τα λεφτά των πολιτών, δηλητηριώδεις ανακοινώσεις, fake news και επιθέσεις στο πλαίσιο συλλογικών οργάνων. Όλα στον βωμό της ματαιοδοξίας του δημάρχου Αμαρουσίου και ορισμένων αντιδημάρχων του, που σαν πολιτικοί καλικάντζαροι ελπίζουν μόνο σε μια καταστροφική βροχή για να βγουν στο φως.

Μετά από 12 χρόνια κακοδιοίκησης, ξύπνησαν και θυμήθηκαν τα ρέματα και τα αντιπλημμυρικά έργα. Οι άνθρωποι που κατόρθωσαν μια πόλη σαν το Μαρούσι να μην έχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ένα κολυμβητήριο σε λειτουργία, παρότι πληρώνουν οι πολίτες. Που κάνουν τα στραβά μάτια για να γίνουν οι πλατείες ιδιωτικά πάρκινγκ. Που έχτισαν αυθαίρετα κτίσματα και παράνομα αμαξοστάσια στην κοίτη του ρέματος Σαπφούς, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου και προφανώς τώρα πετάγονται στον ύπνο τους, δείχνοντας την Περιφέρεια Αττικής (φωτογραφία: σχετικό έγγραφο το 2013 του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου που δεν απαντήθηκε ποτέ).

Οι πολιτικοί καλικάντζαροι, όμως, επιστρέφουν πάντα στο σκοτάδι και πανικοβάλλονται μπροστά στα πραγματικά στοιχεία για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι, τα οποία είναι πλέον γνωστά σε όλους. Δημοσιοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής προς ενημέρωση των πολιτών και των δημοτικών συμβούλων. Στοιχεία που αποδεικνύουν τις ελλιπέστατες, προβληματικές και σε, αρκετές περιπτώσεις, ανύπαρκτες μελέτες του Δήμου για αναγκαίες παρεμβάσεις που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί αρκετά χρόνια τώρα.

Δεν ντρέπεστε, όμως, να λέτε ωμά ψέματα στους συμπολίτες μας, στη λογική του «πες – πες κάτι θα μείνει»; Οι Μαρουσιώτες αγωνιούν για την καθημερινότητά τους και προέχει η ασφάλεια και η ουσιαστική αξιοποίηση και ανταποδοτικότητα των χρημάτων τους. Διαμηνύουμε, λοιπόν, στους πολιτικούς καλικάντζαρους ότι οι πολίτες του Αμαρουσίου θα ενημερώνονται επίσημα και με τα πραγματικά δεδομένα για τις πράξεις ή παραλείψεις σας σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής. Όσο και αν αυτό σας πανικοβάλει, οδηγώντας σας σε άθλια δημοσιεύματα, που προσβάλλουν αφ’ ενός το αξίωμα που κατέχετε εδώ και 12 χρόνια και αφ’ ετέρου την Αυτοδιοίκηση που για λίγο ακόμα θα εκπροσωπείτε.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους πολίτες και προσοχή στους πολιτικούς καλικάντζαρους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet