Γ. Πατούλης: «Ο κ. Μαγιάκης έχει πρόγραμμα;»
Πολιτική

Γ. Πατούλης: «Ο κ. Μαγιάκης έχει πρόγραμμα;»

Επαναφέροντας στον πολιτικό διάλογο τον χαρακτηρισμό «μπαχαλάκηδες», χαρακτηρίζοντας τα μέλη του συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης απαντά σε ανακοίνωση Τύπου του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη Μαγιάκη σχετικά με τη σύγκριση αποσπασμάτων του προεκλογικού προγράμματος των προηγούμενων εκλογών, με το σημερινό (βλέπε δημοσίευμα «Ο δήμαρχος των έργων ή ο δήμαρχος του copy-paste;»).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου:

Το Έργο της Διοίκησης Πατούλη αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας του μελλοντικού της προγράμματος

Ο κ. Μαγιάκης έχει πρόγραμμα;

Με ψέματα κι επικοινωνιακές φούσκες ο κ. Μαγιάκης και η δημοτική του παράταξη επιχειρούν να ακυρώσουν την αξιοπιστία του προγράμματος της δημοτικής παράταξης Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη και του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Για να το πετύχουν αυτό, συγκρίνουν επιλεκτικά αποσπάσματα του προεκλογικού προγράμματος των προηγούμενων εκλογών, με το σημερινό.

Από τις 24 σελίδες του προεκλογικού μας προγράμματος του 2010, επιλέγουν αποσπάσματα από τις 2 και ξεχνούν τις υπόλοιπες 22.

Αν ανατρέξουν όμως στο σύνολο του προγράμματος, θα διαπιστώσουν πως η σημερινή Διοίκηση Πατούλη πέτυχε σε περίοδο σκληρής λιτότητας και αυστηρής δημοσιονομικής προσαρμογής:

  • να υλοποιήσει το 100% των στόχων που έθεσε στο πρόγραμμά της, όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση του Δήμου,
  • να υλοποιήσει ή να εξασφαλίσει χρηματοδότηση τα προηγούμενα 3,5 χρόνια, για το 85% των έργων και παρεμβάσεων που είχε σχεδιάσει στο πρόγραμμά της του 2010,
  • να έχει εξασφαλίσει πόρους άνω των 25.000.000 ευρώ για έργα αλλά και πληρωμές υποχρεώσεων που δεν υπήρχαν το 2010 στο πρόγραμμά της , αλλά προέκυψαν τα επόμενα χρόνια.

Ποια άλλη Διοίκηση πέτυχε σε τόσο αντίξοες συνθήκες, τέτοια αποτελέσματα;

Το έργο και η συνέπεια της Διοίκησης Πατούλη δεν χωρούν στις 24 σελίδες του προγράμματός μας. Απλώνονται σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά της. Αντίθετα με τη δική μας παράταξη που έχει να παρουσιάσει και έργο και πρόγραμμα για το μέλλον:

  • ο κ. Μαγιάκης δεν μας έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα το πρόγραμμά του. Είτε γιατί και ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί Δήμαρχος, γι΄ αυτό και δεν μπήκε στον κόπο να το διαμορφώσει. Είτε γιατί το μόνο που έχει να προτείνει είναι η κατάργηση του μνημονίου, προφανώς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ότι το μνημόνιο έχει ήδη τελειώσει.
  • ο κ. Μαγιάκης και η παράταξή του το μόνο που έχουν να παρουσιάσουν όλα αυτά τα χρόνια είναι στείρος κομματικός λόγος, ανέξοδες καταγγελίες κάθε έργου που γίνεται από τη Διοίκηση Πατούλη, ψέματα, συκοφαντίες και φθηνός λαϊκισμός.
  • μόνον ο κ. Μαγιάκης και η παράταξη του μπορούν να θεωρούν αποτυχημένη μία Διοίκηση που υλοποίησε το 100% των οικονομικών στόχων της και το 85% του προεκλογικού της σχεδιασμού.
  • μόνον ο κ. Μαγιάκης και η παράταξή του «δεν βλέπουν» ότι στο νέο μας πρόγραμμα, το 60% των έργων που έχουν προβλεφθεί, έχει ήδη εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Ο κ. Μαγιάκης και η παράταξη του δεν έχουν πρόγραμμα, δεν έχουν σχέδιο για το Μαρούσι, δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον της πόλης. Ο μόνος τους στόχος είναι να προσφέρουν τις λιγοστές ψήφους που θα πάρουν στις εκλογές, αντίδωρο στο ΣΥΡΙΖΑ .

Εμείς όμως έχουμε κόμμα το Μαρούσι.

Το Έργο της Διοίκησης Πατούλη αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας και του μελλοντικού της προγράμματος.

Η παρουσία του Γιώργου Πατούλη στη θέση του δημάρχου Αμαρουσίου διασφαλίζει και στο μέλλον ότι το Μαρούσι θα έχει ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Εκεί χρειαζόμαστε ισχυρή φωνή και παρουσία και όχι στα πεζοδρόμια, όπου περιορίζει την παρουσία του ο κ. Μαγιάκης και οι μπαχαλάκηδες συνοδοιπόροι του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet