Δήμος Αμαρουσίου: «Η υπεύθυνη αντιπολίτευση και οι εμμονές Κούκουζα»
Πολιτική

Δήμος Αμαρουσίου: «Η υπεύθυνη αντιπολίτευση και οι εμμονές Κούκουζα»

Απαντά… επί προσωπικού στον δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Πέτρο Κούκουζα ο Δήμος Αμαρουσίου.

Το γραφείο Τύπου που «απηχεί τις απόψεις της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, απαντώντας στον κ. Κούκουζα (βλέπε δημοσίευμα Επί προσωπικού… ο Πέτρος Κούκουζας), τονίζει ότι η δημοτική αρχή «σέβεται τον θεσμικό ρόλο» των συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας, αλλά θα αναδεικνύει τις «ανεύθυνες τοποθετήσεις» τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η υπεύθυνη αντιπολίτευση και οι εμμονές Κούκουζα

Με αφορμή τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση επί προσωπικού που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου κ. Κούκουζας, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Πρώτον, οι ανακοινώσεις του γραφείου Τύπου του Δήμου δεν είναι ούτε απρόσωπες, ούτε ανώνυμες, όπως ατυχώς κι εμμονικά αναφέρει διαρκώς ο κ. Κούκουζας. Εκφράζουν και απηχούν τις απόψεις της δημοτικής αρχής κι όσο κι αν ενοχλεί τον κ. Κούκουζα και την παράταξή του, στο Μαρούσι δήμαρχος είναι ο Γιώργος Πατούλης. Όσο πιο γρήγορα το αποδεχθούν αυτό, τόσο το καλύτερο γι΄ αυτούς, γιατί δεν θα χρειασθεί να αναζητούν «φαντάσματα», αν κι αυτό φαίνεται ότι είναι το «αγαπημένο τους παιχνίδι». Ελπίζουμε πραγματικά ότι κάποια στιγμή, μέσα στην τρέχουσα πενταετία της νέας θητείας της σημερινής διοίκησης, θα «ενηλικιωθούν πολιτικά».

Δεύτερον, ουδέποτε ζητήσαμε από οποιονδήποτε σύμβουλο της αντιπολίτευσης να πάψει να ασκεί κριτική στη διοίκηση. Εμείς σεβόμαστε τον θεσμικό τους ρόλο. Αυτό όμως δεν θα μας εμποδίσει να αναδεικνύουμε τις αντιπολιτευτικές τους γκάφες και τις ανεύθυνες τοποθετήσεις τους, εντός κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν θα μας εμποδίσουν να τους υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία του μαρουσιώτικου λαού επέλεξε διοίκηση Πατούλη. Δεν θα μας εμποδίζουν να αναδεικνύουμε ότι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι σήμερα λειτουργεί ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για κάποια από τα στελέχη της προηγούμενης διοίκησης Τζανίκου, που ουδέποτε καταδίκασαν το πολιτικό τους παρελθόν.

Τέλος, επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι σε αντίθεση με τον κ. Κούκουζα και την παράταξή του, που δίνει καθημερινά εξετάσεις κομματικής υποταγής στην Κουμουνδούρου, η διοίκηση Πατούλη ουδέποτε αναζήτησε σε κομματικά γραφεία κι επιτελεία στήριξη κι επιβεβαίωση. Δεν έχει ανάγκη ούτε τη Συγγρού, ούτε την Κουμουνδούρου, ούτε τη Χαριλάου Τρικούπη. Αντλεί τη δύναμή της από την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πολίτες του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet