Δήμος Αμαρουσίου προς πρόεδρο ΕΣΑΜ: Όσοι επιλέγουν τη μοναχική πορεία, τους τρώει ο λύκος
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δήμος Αμαρουσίου προς πρόεδρο ΕΣΑΜ: Όσοι επιλέγουν τη μοναχική πορεία, τους τρώει ο λύκος

«Όσοι επιλέγουν τη μοναχική πορεία, τους τρώει ο λύκος» απαντά ο Δήμος Αμαρουσίου στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΕΣΑΜ), Γιάννη Νικολαράκο, σχετικά με την τελευταία ανακοίνωση του Συλλόγου περί «fake news» από πλευράς Δήμου.

Η διοίκηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη επισημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ έχει «κοντή μνήμη» και ξεχνάει το έμπρακτο ενδιαφέρον που έχει δείξει η πρώτη για τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Μάλιστα, επισημαίνει ότι ο κ. Νικολαράκος εξυπηρετεί «προσωπικές στρατηγικές κι επιδιώξεις του, κι όχι το συμφέρον του εμπορικού κόσμου». 

Ακολουθεί η απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου:

Από το περιεχόμενο της νέας ανακοίνωσης του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, αντιλαμβανόμαστε ότι ο ίδιος εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές κι επιδιώξεις, κι όχι το συμφέρον του εμπορικού κόσμου της πόλης μας.

Γι΄ αυτό κι επιμένει να παρουσιάζει το άσπρο – μαύρο και να αντιπαρατίθεται χωρίς λόγο με μια δημοτική Αρχή που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των εμπόρων της πόλης μας να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιουργεί στην επαγγελματική τους καθημερινότητα η κρίση των τελευταίων δέκα ετών.

Θα έπρεπε να γνωρίζει από τους προκατόχους του στον ΕΣΑΜ, αλλά και από την προσωπική του εμπειρία όσο είναι πρόεδρος, ότι ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε διοίκηση στον Δήμο Αμαρουσίου που να είχε δείξει έμπρακτα τόσο πολύ το ενδιαφέρον της για τις ανάγκες του Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου.

Ξεχνά ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ ότι η σημερινή διοίκηση είναι αυτή που πραγματοποίησε μερικές από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις περιβαλλοντικής και λειτουργικής αναβάθμισης της εμπορικής μας αγοράς. Πως το Κέντρο του Αμαρουσίου γύρισε σελίδα και πέρασε από την εποχή των κυβόλιθων και των αποτυχημένων παρεμβάσεων, που κόστισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στους συμπολίτες μας, στην εποχή των μεγάλων έργων. Στην εποχή της ανάπλασης του Κέντρου, της τοποθέτησης των δύο πεζογεφυρών, μέχρι και την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης και της νέας πλατείας που θα αποτελεί τοπόσημο, στον χώρο του ΗΣΑΠ.

Είναι, επίσης, η διοίκηση που στήριξε την τοπική αγορά με στοχευμένες μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη επαγγελματιών κι επιχειρήσεων του Κέντρου.

Προφανώς ο  πρόεδρος του ΕΣΑΜ έχει «κοντή» μνήμη, αλλά με τον τρόπο αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μελών του.

Η σημερινή δημοτική Αρχή σέβεται τους εμπόρους του Αμαρουσίου, αναγνωρίζει την τεράστια συμβολή τους στην τοπική ανάπτυξη κι απασχόληση και θα επιμείνει σε μια γόνιμη συνεργασία μαζί τους. Αυτός που δεν σέβεται τον Δήμο είναι ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ.

Δεν θα επιτρέψουμε οι προσωπικές φιλοδοξίες ενός, να αποτελέσουν «αγκάθι» σε μια ειλικρινή κι επωφελή και για τις δύο πλευρές σχέση. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως όσοι επιλέγουν τη μοναχική πορεία, «τους τρώει ο λύκος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet