Δήμος Αμαρουσίου: «Τώρα ζητάτε τα ρέστα κ. Διακολιού;»
Πολιτική

Δήμος Αμαρουσίου: «Τώρα ζητάτε τα ρέστα κ. Διακολιού;»

«Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πρόσωπα που τα πολιτικά τους κίνητρα δεν είναι ειλικρινή» τονίζει το γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου απαντώντας σε ανακοίνωση της δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Μαίρης Διακολιού (βλέπε δημοσίευμα M. Διακολιού: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας») η οποία είχε έρθει ως απάντηση σε δελτίο Τύπου του Δήμου σχετικά με συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του ΟΚΟΙΠΑΔΑ (βλέπε δημοσίευμα Απάντηση του Δήμου για ΟΚΟΙΠΑΔΑ με ευθείες βολές για τη Μ. Διακολιού).

Σε αναφορά της κ. Διακολιού για τους παιδικούς σταθμούς ο Δήμος Αμαρουσίου χαρακτηρίζει το ενδιαφέρον της «υποκριτικό», μιλά για τη θητεία και τα πεπραγμένα της επί διοίκησης Τζανίκου, η οποία άφησε τον Δήμο με χρέη, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Το υποκριτικό ενδιαφέρον της κας Διακολιού για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου

Είναι προφανές ότι η απουσία της για πολλά χρόνια από τα δρώμενα της πόλης, έχει στερήσει από τη δημοτική σύμβουλο της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου κ. Μ. Διακολιού, την επαφή της με την πραγματικότητα.

Αυτό δυστυχώς αποδεικνύει όταν ισχυρίζεται με τα λεγόμενα, αλλά και τα γραφόμενά της, ότι «η διοίκηση Πατούλη αφαιρεί πόρους των Παιδικών Σταθμών της πόλης».

Οι χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας, των οποίων τα παιδιά έχουν φιλοξενηθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου, γνωρίζουν καλά ότι η διοίκηση Πατούλη:

  • Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε υποδειγματική λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, με πλήθος παροχών προς τα χιλιάδες παιδιά που φιλοξενήθηκαν σε αυτούς.
  • Δημιούργησε στο διάστημα αυτό πέντε νέους δημοτικούς σταθμούς.
  • Διέθεσε εκατομμύρια ευρώ για να διασφαλίσει τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, παρά το γεγονός ότι κληρονόμησε χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, στην οποία συμμετείχε η κ. Διακολιού.

Πιθανόν να πιστεύει η κ. Διακολιού πως αρκούν 8 χρόνια απουσίας της από τα δημοτικά δρώμενα για να ξεχαστεί από τους συμπολίτες μας η θητεία και τα πεπραγμένα της στη διοίκηση Τζανίκου. Ανάμεσα στα πεπραγμένα αυτά και η ψήφιση το 2004 από το Δημοτικό Συμβούλιο της συγκεκριμένης αγοραπωλησίας ακινήτου, όπου δημιουργήθηκε η οφειλή της ΑΘΜΟΝΟΝ.

Όσον αφορά στα όσα ισχυρίζεται η κ. Διακολιού περί δήθεν κριτικής στάσης της απέναντι στις επιλογές της διοίκησης Τζανίκου τα έτη 2005-2006, η αλήθεια είναι ότι πράγματι πολλά από τα στελέχη της τότε διοίκησης «βλέποντας το καράβι να βουλιάζει, πηδούσαν από αυτό σαν τα ποντίκια». Εκείνη θεωρεί τη στάση αυτή, στάση αντίστασης. Εμείς αντίθετα την αντιλαμβανόμαστε ως επιχείρηση συγκάλυψης και προσωπικής πολιτικής της διάσωσης.

Γι΄ αυτό και δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πρόσωπα που τα πολιτικά τους κίνητρα δεν είναι ειλικρινή, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά μας. Αρκετά χρέη φόρτωσε η κ. Διακολιού και η παράταξη που συμμετείχε ως διοίκηση στις πλάτες της νέας γενιάς του Αμαρουσίου. Τώρα ζητά και τα ρέστα;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet