Δήμος: Ανυπόστατες οι καταγγελίες Λ. Μαγιάκη για τα ανταποδοτικά τέλη
Πολιτική

Δήμος: Ανυπόστατες οι καταγγελίες Λ. Μαγιάκη για τα ανταποδοτικά τέλη

«Ανυπόστατες» δηλώνει ο Δήμος Αμαρουσίου ότι είναι οι καταγγελίες του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λευτέρη Μαγιάκη σχετικά με τα ανταποδοτικά τέλη που περιλαμβάνονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Με αφορμή το περιεχόμενο δημοσιεύματος που φιλοξενείται στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή (φύλλο 26ης Μαΐου 2015) και υπογράφεται από τη συντάκτρια κα Ηλέκτρα Βισκαδουράκη, στο οποίο γίνεται αναφορά σε καταγγελίες του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κου Μαγιάκη σχετικά με τα ανταποδοτικά τέλη στον Δήμο Αμαρουσίου, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

  • Είναι προφανής η μικροκομματική λογική και σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, σε μια εφημερίδα που υπηρετεί έναν και μόνον στόχο: τη συκοφάντηση των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. Είναι φανερό ότι έχει ενοχλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ η στάση του Γ. Πατούλη και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και η άρνησή τους να παραχωρήσουν στην κυβέρνηση τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων της χώρας.
  • Όσον αφορά ως προς το περιεχόμενο, οι καταγγελίες του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αμαρουσίου κ. Μαγιάκη είναι εντελώς ανυπόστατες. Τις ίδιες καταγγελίες χρησιμοποίησε προεκλογικά ο κ. Μαγιάκης και την απάντηση την έλαβε από τους πολίτες του Αμαρουσίου, που με ποσοστό 58% εξέλεξαν από την πρώτη Κυριακή για δήμαρχο Αμαρουσίου και για τρίτη συνεχή θητεία, τον Γ. Πατούλη.
  • Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι επίσης ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έχει μειώσει τα τελευταία χρόνια πάνω από 25% τα ανταποδοτικά τέλη, χωρίς να υποβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες του Αμαρουσίου. Κι αυτό το αναγνωρίζουν έμπρακτα, με την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Αφήνουμε τον κ. Μαγιάκη και τους κομματικούς υποβολείς του στην πολιτική τους μοναξιά και εξακολουθούμε να υπηρετούμε με συνέπεια τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στην πόλη και την τοπική κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet