Δήμος: “Η Αλήθεια ενοχλεί την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι”
Πολιτική

Δήμος: “Η Αλήθεια ενοχλεί την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι”

Ως φαίνεται καλά κρατεί ο… χορός της αντιπαράθεσης μεταξύ της διοίκησης του δημάρχου Αμαρουσίου και της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ.

Το γραφείο Τύπου του Δήμου απαντά με μία οξύτατη ανακοίνωση για την τελευταία δημόσια τοποθέτηση της παράταξης (Κόντρας συνέχεια για Π. Φύσσα μεταξύ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και διοίκησης) πάνω στο θέμα της επετείου ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και στις αιχμές εναντίον του κ. Γιώργου Πατούλη περί “χολυγουντιανής προεκλογικής εκστρατείας” ενόψει των εκλογών στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Δήμου.

Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι επιχειρεί να παρουσιάσει μέσα από τις ανακοινώσεις της ,για μια ακόμη φορά, το άσπρο μαύρο. Η διοίκηση Πατούλη ποτέ δεν αποκάλεσε τυμβωρυχία τις εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Αποκαλέσαμε τυμβωρύχους αυτούς που προσπαθούν να αποκομίσουν κομματικά οφέλη από τη δολοφονία του.

Είναι φανερό όμως, από το εμπρηστικό και διχαστικό ύφος της ανακοίνωσής τους, ότι τους ενόχλησαν τα ερωτήματα που τους θέσαμε σχετικά με την επιλεκτική ανοχή που επιδεικνύουν συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στους κουκουλοφόρους και σε εγκληματικές πράξεις βίας που προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Τους ενοχλεί που αναδεικνύουμε την ασυνέπεια των πράξεων τους σε σχέση με τα λόγια τους.

Τους ενοχλεί που δεν πέφτουμε στην παγίδα τους να διχάσουμε την πόλη, με αυθαίρετες κι αντιδημοκρατικές αποφάσεις που μας προτρέπουν να πάρουμε, για να ικανοποιήσουμε τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες τους.

Στο Μαρούσι, με διοίκηση Πατούλη, έχουν θέση όλοι οι πολίτες που σέβονται την Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία και τους κανόνες της συντεταγμένης Πολιτείας. Αναρωτιόμαστε, όμως, θα ίσχυε το ίδιο αν τη διοίκηση της πόλης είχε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ; Θα είχαν θέση στην πόλη μας οι πολίτες με διαφορετική από τη δική τους ιδεολογία ή θα τους εκτόπιζαν σε «στρατόπεδα επιμόρφωσης» και γκουλάγκ;

Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, για τη διοίκηση Πατούλη ο φασισμός και ο ναζισμός αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά μόνο με περισσότερη Δημοκρατία. Τα τάγματα εφόδου των ναζιστών και οι συμμορίες των κουκουλοφόρων τη Δημοκρατία φοβούνται κι όχι τις απαγορεύσεις που επιβάλλονται από θεσμούς που οι ίδιοι δεν σέβονται, όπως είναι η Αυτοδιοίκηση. Και τα δύο άκρα , το ίδιο ακριβώς επιδιώκουν, να μας εξαναγκάσουν να τους νομιμοποιήσουμε στις συνειδήσεις μας, υιοθετώντας τα δικά τους μέσα επιβολής των απόψεων τους. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα τους. Θα τους «ταράξουμε» στη Δημοκρατία και τη Νομιμότητα και δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσει η Αυθαιρεσία στην πόλη μας. Στην προσπάθειά αυτή χρειάζεται η ουσιαστική συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης μας, που πιστεύουν στις αρχές της Δημοκρατίας και της Ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

Όσον αφορά το σχόλιό τους περί δήθεν χολυγουντιανής προεκλογικής εκστρατείας του δημάρχου Γιώργου Πατούλη για τις εκλογές της ΚΕΔΕ, πραγματικά αναρωτιόμαστε πόσο θράσος μπορεί να διαθέτουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι. Πόσο ψεύτες και συκοφάντες μπορούν να γίνουν;

Για ποια προεκλογική εκστρατεία Πατούλη μιλούν; Για τις συναντήσεις και επαφές του με τους συναδέλφους του δημάρχους από όλη την Ελλάδα; Αυτό είναι προεκλογική εκστρατεία; Γι΄ αυτές τις συναντήσεις χρειάζονται χρήματα;

Πόση λάσπη ακόμη θα ρίξουν; Τόσο πολύ τους ενοχλεί η στήριξη της υποψηφιότητας Πατούλη για την ΚΕΔΕ από εκατοντάδες δημάρχους κι αυτοδιοικητικά στελέχη από όλη την Ελλάδα;

Κι επιτέλους, αντί να ασχολούνται μόνον με τις συναντήσεις Πατούλη ενόψει των εκλογών της ΚΕΔΕ, ας μας απαντήσουν επιτέλους και πόσα χρήματα έδωσε το κόμμα τους για την πανάκριβη και σπάταλη εκστρατεία τους στην Περιφέρεια Αττικής. Να μας πουν πού βρήκαν ή ποιοι πλήρωσαν τις πανάκριβες εκδηλώσεις και τα εκατομμύρια αφίσες και έντυπα που πλημμύρισαν την Αττική τον προηγούμενο Μάιο.

Με αλήθειες κι όχι με ψέματα, με πράξεις κι όχι με λόγια, ας αποδείξουν την προσήλωση τους στις αρχές της διαφάνειας και της εντιμότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet