Δημοτικό Συμβούλιο στη… σκιά της Χ.Α.
Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο στη… σκιά της Χ.Α.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, καθώς θα πραγματοποιηθεί στη… σκιά των επεισοδίων εξαιτίας του ανοίγματος γραφείων της “Χρυσής Αυγής” στην πόλη, αλλά και των έντονων αντιδράσεων που εκφράστηκαν από τις δημοτικές παρατάξεις ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ και ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, οι οποίες ζητούν την απομάκρυνση των συγκεκριμένων γραφείων από το Μαρούσι.

Το enypografa.gr διαπιστώνει ήδη από τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας ότι υπάρχει “βομβαρδισμός” επισκέψεων στις ειδήσεις που αφορούν το εν λόγω θέμα (ΕΝΟΤΗΤΑ: «Οι εγκληματίες-φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στο Μαρούσι», Ψήφισμα για να τεθεί… ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ η «Χρυσή Αυγή», ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ: «Να κλείσουν τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι»Επεισόδια σε πορεία προς τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι), γεγονός που δείχνει ότι, παρά τη θερινή περίοδο, τα μαρουσιώτικα αντανακλαστικά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Με την ευκαιρία, να ενημερώσουμε όσους στέλνουν σχόλια στον ιστότοπό μας με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά δημοτικών συμβούλων που αντιδρούν στη δημιουργία γραφείων της Χ.Α. στην πόλη, ότι αδίκως τα στέλνουν γιατί δεν πρόκειται να δημοσιευτούν. Στο enypografa.gr υπάρχει ανοιχτός χώρος φιλοξενίας για όσους σέβονται τους κανόνες της Δημοκρατίας και ανταλλάσσουν πολιτικά επιχειρήματα, ενυπόγραφα.

Σε κάθε περίπτωση, η αποψινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Σώμα θα κληθεί εκ των πραγμάτων να πάρει θέση σε ένα φαινόμενο που φυσικά και υπερβαίνει τα τοπικά θέματα, αλλά σε κάθε περίπτωση δοκιμάζει τις δημοκρατικές ανοχές και αντοχές μας.

Ας ελπίσουμε σε μια ήρεμη, πολιτικά πολιτισμένη και ουσιαστική στις αποφάσεις της συνεδρίαση…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet