Δυναμική παρουσία κόσμου και αρκετή νεολαία στην ανοιχτή εκδήλωση της Τ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. στην πλατεία Κασταλίας
Πολιτική

Δυναμική παρουσία κόσμου και αρκετή νεολαία στην ανοιχτή εκδήλωση της Τ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. στην πλατεία Κασταλίας

Μετά τον ενάμιση χρόνο της πανδημίας, πετυχημένη κρίνεται από τους διοργανωτές η πρώτη εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στο Μαρούσι. Παρά την υψηλή θερμοκρασία και τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας, υπήρξε μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής, με παρουσία πολλών στελεχών αλλά και έντονη παρουσία νεολαίας, που έδωσε μία διαφορετική πνοή, όπως τονίζεται.

Στη εκδήλωση συζητήθηκε το μείζον ζήτημα της ελληνικής οικονομίας και η αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης, όπου οι κεντρικοί ομιλητές Γ. Κουτσούκος και Α. Κρυωνίδης ανέλυσαν το θέμα, παρουσιάζοντας τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, ενώ έπειτα ακολούθησε διάλογος.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Τοπική Οργάνωση αναφέρει:

Η κοινωνία ανοίγει και πάλι. Ο κόσμος προβληματίζεται και συζητάει. Έτσι κι εμείς ξεκινήσαμε τον διάλογο με την ανοιχτή μας εκδήλωση, συζητώντας για το κρίσιμο ζήτημα της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας παράλληλα το λόγο στους πολίτες.

Φίλοι και μέλη του Κινήματος Αλλαγής, χωρίς να περισσεύει κανείς, συνεχίζουμε την πολιτική μας δράση γύρω από ζητήματα όπως η ανεργία και οι εργασιακές σχέσεις, το ασφαλιστικό, η Παιδεία ή και η πανδημία. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή όλων μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν άμεσα την κοινωνία, τόσο τοπικά όσο και στο σύνολό της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet