Δύο νέες υποψηφιότητες για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

Δύο νέες υποψηφιότητες για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Με δύο νέους υποψήφιους ενισχύεται η δημοτική παράταξη ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ του δημάρχου Γιώργου Πατούλη για τις προσεχείς εκλογές του Μαΐου. Πρόκειται για τον πτυχιούχο της ΑΣΟΕΕ, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας Λουκά Γκούλτα και το πρώην στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αγιογράφο Μαρία Γαροφαλάκη – Ντίντα.

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, ο δήμαρχος υπογράμμισε: «Ενισχύουμε την ομάδα μας με δύο ενεργούς πολίτες, εκλεκτά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στην κοινή μας προσπάθεια να πάμε το Μαρούσι Μπροστά. Οι γνώσεις, η εμπειρία τους, η πολύχρονη ενασχόλησή τους με τα κοινά και η αγάπη τους για την πόλη μας, πιστεύω ότι θα συμβάλλουν στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε με επιτυχία το σημαντικό έργο μας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μαρούσι».

Ο κ. Λ. Γκούλτας από την πλευρά του δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον αξιότιμο δήμαρχο Αμαρουσίου, γιατρό και άνθρωπο, που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ως κάτοικος Αμαρουσίου και έχοντας μεγάλη πείρα, τόσο ως στέλεχος στις Δημόσιες Σχέσεις της Εθνικής Τράπεζας, όσο και ως ιδρυτής και πρόεδρος δύο πολιτιστικών φορέων, πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω τον Δήμο και τους ευγενείς κατοίκους του, ώστε να γίνει το Μαρούσι μία πραγματικά Ανθρώπινη Πόλη».

Η κ. Μ. Γαροφαλάκη- Ντίντα έκανε την εξής δήλωση: «Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ. Έχω εκλεγεί κατ΄ επανάληψη δημοτική σύμβουλος στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηνών. Η πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία μου, οι γνώσεις μου, και οι ιδέες μου πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Εσείς, με τη ψήφο σας και εγώ με την εντολή που θα μου δώσετε θα εργαστώ δημιουργικά, ευσυνείδητα με ζήλο, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα για το Μαρούσι που κατοικώ και αγαπώ. Είμαι ευγνώμων στο Μαρούσι που φιλοξένησε τις εκθέσεις αγιογραφίας μου και το θεωρώ τόπο ευλογημένο από τον Θεό. Το Μαρούσι, με τον επιτυχημένο δήμαρχο και σημαντικό άνθρωπο κ. Γιώργο Πατούλη, που κατάφερε με τις ικανότητες, την ετοιμότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, να συντελέσει στην άμεση αξιοποίηση των κονδυλιών μέσω ΕΣΠΑ και, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά ο Μαρουσιώτης, να προσφέρει με τα έργα αξιοποίησης μια καλύτερη ποιότητα ζωής για το Μαρούσι. Το Μαρούσι έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο με τον μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη, με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και σήμερα ανεβαίνει σταθερά και ποιοτικά με τον άξιο δήμαρχό μας. Βασιζόμενη στις αρχές και τις αξίες που πορεύομαι στη ζωή μου ελπίζω να με αξιολογήσετε θετικά και να με εμπιστευτείτε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet