ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ: Καταδίκη κατά της επίθεσης από “χρυσαυγίτες”
Πολιτική

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ: Καταδίκη κατά της επίθεσης από “χρυσαυγίτες”

Η αριστερή ριζοσπαστική δημοτική κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Πολυχρονιάδη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει κατηγορηματικά την επίθεση κατά Μαρουσιώτη από μέλη της Χ.Α. (Επίθεση «χρυσαυγιτών» σε Μαρουσιώτη) και καλεί τους πολίτες στην αντιφασιστική συγκέντρωση της 24ης Ιουλίου 2014 (Συγκέντρωση ενάντια στη λειτουργία γραφείων της Χ.Α. στο Μαρούσι).

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ –ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ– ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ καταδικάζει και καταγγέλλει τις ενέργειες προπηλακισμού και πρωτοφανούς φασιστικής βίας που ασκήθηκαν σε βάρος συμπολίτη μας από μέλη της φασιστικής συμμορίας της Χ.Α.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 23 – 7 – 2014 συμπολίτης μας που μοίραζε ενημερωτικό υλικό σχετικό με την αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία της Πέμπτης 24 – 7 – 2014, με στόχο το κλείσιμο των γραφείων της Χ.Α. στο Μαρούσι, έπεσε θύμα προπηλακισμών από μέλη της Χ.Α. και αφού του αφαίρεσαν την τσάντα με το υλικό, τον απείλησαν ότι «θα τον θάψουν», αν συνεχίσει να μοιράζει ενημερωτικό υλικό εναντίον της Χ.Α.

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία κλήθηκε και προσήλθε στο σημείο της επίθεσης, η ανοχή που επιδείχθηκε από την πλευρά της αποδείχνει περίτρανα ποιοι είναι αυτοί που ανέχονται και εκτρέφουν την άνοδο του φασιστικού φαινομένου, αφού ζητήθηκε από τον συμπολίτη μας να υποβάλει «μήνυση» για να επέμβει η αστυνομία.

Η επίθεση αυτή είναι η αρχή όσων θα δούμε και θα ζήσουμε στην πόλη μας και στη γειτονιά μας, αν αφήσουμε να λειτουργήσουν και να εδραιωθούν τα γραφεία της φασιστικής συμμορίας της Χ.Α. στο Μαρούσι.

Σήμερα προπηλακίστηκε και απειλήθηκε ένας συμπολίτης μας, γιατί τα φυλλάδια που μοίραζε ενοχλούσαν τη Χ.Α., αύριο τι θα κάνουν αλήθεια; Μήπως κατά τον προσφιλή τους τρόπο, οι φασίστες της Χ.Α. προβούν και σε νέα πογκρόμ και νέες δολοφονίες ιδεολογικών τους αντιπάλων;

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ – ΟΣΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Αυτό ακριβώς έκανε και η Δημοτική Αρχή Πατούλη όταν στις 15/7 αρνήθηκε να υιοθετήσει ψήφισμα καταδίκης της Χ.Α., με το οποίο να δηλώνεται ότι είναι ανεπιθύμητη η λειτουργία γραφείων της στην πόλη του Αμαρουσίου, καλύπτοντας ουσιαστικά τη δράση και την παρουσία της φασιστικής Χ.Α. στην πόλη μας.

Καλούμε για άλλη μια φορά τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης να πάρουν θέση ενάντια στη δράση και την παρουσία των φασιστών της Χ.Α. στην πόλη μας.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του Αμαρουσίου στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία της Πέμπτης 24 – 7 – 2014 στις 18:00 στον σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, με στόχο το κλείσιμο των γραφείων της Χ.Α. στο Μαρούσι.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ –ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ– ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Δ. Α. Πολυχρονιάδης, αιρετός & ανακλητός εκπρόσωπος στο Δ.Σ. Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet