ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ: Μία αποτίμηση που προκαλεί… απορίες
Πολιτική

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ: Μία αποτίμηση που προκαλεί… απορίες

Σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 18ης Μαΐου προχωρεί ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ Δημήτρης Πολυχρονιάδης. Ωστόσο, η αναφορά του για “ιδιότυπο αποκλεισμό από τα τοπικά ΜΜΕ” προκαλεί πράγματι απορίες. Αν δεν πρόκειται για λάθος εκ παραδρομής, αποτελεί ανεπίτρεπτη ισοπέδωση, αντίστοιχη με αυτήν που, όπως και ο ίδιος υποστηρίζει, προκαλούν τα οριζόντια μνημονιακά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση…

Μια επίσκεψη στον ιστότοπο του enypografa.gr θα τον πείσει ότι δημοσιεύσαμε άμεσα οποιοδήποτε δελτίο Τύπο ή ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, πολλές φορές μάλιστα ανάμεσα στις πρώτες 5 κεντρικές ειδήσεις μας. Επίσης, φανταζόμαστε να θυμάται ότι, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας, ο ίδιος επέλεξε να μην απαντήσει στα ερωτήματά μας για μία συνέντευξή του προεκλογικά, η οποία θα συνοδευόταν από μονόλεπτο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του (κάτι που ζητήθηκε από όλους τους συνδυασμούς στο Μαρούσι). Τέλος, αν περιηγηθεί και στους υπόλοιπους Δήμους που καλύπτει δημοσιογραφικά το enypografa.gr θα διαπιστώσει ότι ουδείς συνδυασμός έχει αποκλειστεί, ούτε πρόκειται να αποκλειστεί στο μέλλον, εκτός κι αν ο ίδιος δεν επιθυμεί να μας ενημερώσει για τις δράσεις του…

Ελπίζοντας ότι όντως πρόκειται για παρανόηση, δημοσιεύουμε στη συνέχεια την επιστολή του συνδυασμού για το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου:

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ Αμαρουσίου έδωσε τη μάχη των Δημοτικών εκλογών της 18–5–2014 κάτω από τις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, έχοντας να αντιμετωπίσει τους μηχανισμούς της δεξιάς Δημοτικής Αρχής Πατούλη, αλλά και τον ιδιότυπο αποκλεισμό από τα τοπικά ΜΜΕ και κατάφερε για δεύτερη φορά (η πρώτη το 2010) να εκπροσωπηθεί με μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Αμαρουσίου, ανεβάζοντας τον αριθμό των ψήφων που πήρε σε σχέση με το 2010.

Χαιρετίζουμε όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν και ψήφισαν την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας εργαζόμενων και άνεργων, που τόσο σκληρά δοκιμάζονται από τις πολιτικές των μνημονίων της κυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και μέσα από το Δ. Σ. της πόλης του Αμαρουσίου.

Η εκλογική νίκη της Δημοτικής Κίνησης ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ αποτελεί νίκη του κινήματος, αφού η φωνή μας θα συνεχίσει να ακούγεται δυνατή, ασυμβίβαστη και μαχητική μέσα και από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου με γνώμονα την υπεράσπιση των λαϊκών – εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, ενάντια στον Καλλικράτη και τα μνημόνια, ενάντια στα συμφέροντα του κατασκευαστικού κεφαλαίου που ασύδοτα ασέλγησε και ασελγεί σε βάρος της πόλης του Αμαρουσίου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της με την ανοχή των Δημοτικών Αρχών της πόλης, ενάντια στις απολύσεις εργαζομένων και τις ιδιωτικοποιήσεις – ξεπουλήματα των Δημόσιων δομών των ΟΤΑ, ενάντια στο κλείσιμο – συγχωνεύσεις των σχολείων και των νοσοκομείων, ενάντια στις αυξήσεις (νέα χαράτσια) των Δημοτικών τελών, για ένα Δήμο στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων και όχι Δήμο που θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια ως Ανώνυμη Εταιρία.

Προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω είναι και θα παραμείνει το αντικαπιταλιστικό πρόσημο στον πολιτικό μας λόγο και στο πολιτικό μας πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από την άμεση διαγραφή –άρνηση πληρωμής του χρέους που δεν δημιούργησε ο λαός (δημοτικού & εθνικού), την κρατικοποίηση των τραπεζών, την επιβολή εργατικού ελέγχου στους χώρους δουλειάς και την άμεση έξοδο της χώρας από το ευρώ και την Ε.Ε.

Με τα μάτια και την ψυχή μας προσηλωμένα στους εργατικούς – λαϊκούς αγώνες θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανατροπή των βάρβαρων – αντιλαϊκών πολιτικών κυβέρνησης – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. και όσων τις εφαρμόζουν και μέσα από τις τάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, όπου μας έταξε η ψήφος του λαού της πόλης μας.

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Δ.Α. Πολυχρονιάδης – Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ.Σ. Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet