ΕΝΟΤΗΤΑ: «Δεν απαντά επί της ουσίας για τα πλαστά πτυχία ο δήμαρχος»
Πολιτική

ΕΝΟΤΗΤΑ: «Δεν απαντά επί της ουσίας για τα πλαστά πτυχία ο δήμαρχος»

Συνεχίζεται το «γαϊτανάκι» των δελτίων Τύπου αναφορικά με τα πλαστά πτυχία εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι απαντά στην τελευταία ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου (βλέπε δημοσίευμα Δήμος Αμαρουσίου: «Στη γραμμή της Κουμουνδούρου η ΕΝΟΤΗΤΑ»).

Ως «συγχυσμένο» χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, η παράταξη, της οποίας επικεφαλής είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Μαγιάκης, κατηγορώντας τον ότι δεν απαντά επί της ουσίας και διερωτώμενη ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας εμπλέκονται, μέσω συγγενικών τους προσώπων-υπαλλήλων του Δήμου, στην υπόθεση των πλαστών πτυχίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Για το σκάνδαλο συγκάλυψης, ούτε κουβέντα ο Γ. Πατούλης

Ανακοίνωση και πάλι από τον συγχυσμένο Γ. Πατούλη και για την ουσία του σκανδάλου με τα πλαστά πιστοποιητικά των κολλητών του, τίποτε.

Υπερηφανεύεται για έναν έλεγχο που τάχα έκανε ο ίδιος, όταν παραδέχεται από μόνος του ότι ο έλεγχος οφείλεται σε εντολή του αρμόδιου υπουργού την οποία απλά υλοποίησε.

Θυμίζουμε και πάλι ότι για τον έλεγχο εγκυρότητας των πιστοποιητικών εργαζομένων του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, δεν έχει αντίρρηση κανένα κόμμα στο να γίνουν, μηδέ εξαιρουμένου του ΣΥΡΙΖΑ και των δημάρχων και περιφερειαρχών που έχουν εκλεγεί με την υποστήριξή του, οι οποίοι εξάλλου τους διενεργούν. Εξάλλου, έτσι αποκαλύπτονται τα ρουσφέτια των κυβερνητικών δημάρχων.

Αν δεν ερχόταν η εντολή του υπουργείου για έλεγχο, πόσα χρόνια θα συγκάλυπτε ακόμη τους συγγενείς των δημοτικών του συμβούλων;

Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τους χυδαίους λογικούς ακροβατισμούς του Γ. Πατούλη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο διορισμού με πλαστά πιστοποιητικά στενών συγγενών δημοτικών συμβούλων στον Δήμο Αμαρουσίου και στη συνέχεια αποσιώπησης, νομιμοποίησης και επιβράβευσης των εμπλεκόμενων αιρετών.

Γιατί ο κ. δήμαρχος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο;

Μόλις πρόσφατα, μετά την πιστοποίηση του σκανδάλου, γιατί επιβράβευσε με ανάθεση ανώτατου αξιώματος δημοτικό σύμβουλο του οποίου συγγενής πρώτου βαθμού είχε εξέχουσα θέση επί χρόνια με πλαστό πιστοποιητικό;

Γιατί έχει αφήσει αμετακίνητους στις αρμοδιότητές τους άλλους δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του οι οποίοι συγκάλυπταν επί χρόνια τους συγγενείς τους σε περίοπτες θέσεις εργασίας στον Δήμο;

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τα δικολαβίστικα επιχειρήματα του κ. Πατούλη. Όσο δεν απαντά επί της ουσίας, η αναξιοπιστία και η ασυνέπεια μεταξύ λόγων και έργων θα επιβεβαιώνουν την υποκρισία του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet