ΕΝΟΤΗΤΑ: «Λεκτικοί τραμπουκισμοί και κούφιες απειλές»
Πολιτική

ΕΝΟΤΗΤΑ: «Λεκτικοί τραμπουκισμοί και κούφιες απειλές»

Σε… υψηλούς τόνους, ο συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη, απαντά σε πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Γιώργου Πατούλη, δίνοντας νέα “τροφή” στην κόντρα που φαίνεται να κορυφώνεται μεταξύ των δύο συνδυασμών όσο πλησιάζουμε στην κάλπη της 18ης Μαΐου. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Λ. Μαγιάκη:

Λεκτικοί τραμπουκισμοί και κούφιες απειλές από την καταρρέουσα απερχόμενη δημοτική αρχή

Με μια ανακοίνωση που βρίθει ανακριβειών και προσβλητικών σχολίων, το πανικόβλητο «σύστημα Πατούλη» επιχείρησε στοχευμένη προσωπική επίθεση εναντίον υποψηφίου της παράταξής μας που «τόλμησε» να αμφισβητήσει τις απέλπιδες και επιφανειακές δράσεις του απερχόμενου δημάρχου.

Κύριε Πατούλη, οι τσάμπα μάγκες είναι όσοι προσκύνησαν το μνημόνιο, όσοι διέλυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας που εσείς τόσο κόπτεστε ότι δήθεν φροντίζετε, όσοι έβγαλαν τους φαρμακοποιούς στον δρόμο, εκείνοι που αφήνουν τους καρκινοπαθείς να πεθαίνουν, για να έρχεστε εσείς ξεδιάντροπα και χωρίς ίχνος αυτοσυγκράτησης να φωτογραφίζεστε σαν Άγιος Βασίλης που φέρνει φάρμακα στους εξαθλιωμένους συμπολίτες μας.

Αλλά έτσι είναι: οι λεκτικοί τραμπουκισμοί ταιριάζουν σε μια κουλτούρα που τραμπουκίζει καθημερινά τους πολίτες που διαλύονται από την κρίση. Από πού κι ως πού ο κρατικοδίαιτος κ. Πατούλης θα μας κάνει μαθήματα εγκράτειας και εργατικότητας; Από πού κι ως πού έγινε «πρόβλημα» η εργασία στον ιδιωτικό τομέα;

Μάλιστα μας κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο απερχόμενος δήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να γνωρίζει, ότι υπάρχουν εκατοντάδες ιατροί του ιδιωτικού τομέα που δεν έχουν οποιοδήποτε οικονομικό «αλισβερίσι» με τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Αν το «σύστημα Πατούλη» κόπτεται για τα εισοδήματα των συμπολιτών μας, καλά θα κάνει να μαζέψει τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media και προκαλούν αίσθημα αγανάκτησης, καθώς δείχνουν το περιβάλλον στο οποίο κινείται ο απερχόμενος δήμαρχος, με χρυσοποίκιλτα χαλιά, ακριβούς πίνακες και κιτς αισθητική που παραπέμπει στην Πομπηία πριν σκάσει το ηφαίστειο.

Γιατί ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ θα είναι η οργή του κόσμου που σε δέκα μέρες θα καταπιεί το σύστημα Πατούλη και θα τελειώνει με την υποκρισία όσων μας κοροϊδεύουν χωρίς αιδώ!

Τον Μάη ψηφίζουμε Μαγιάκη και ο Δήμος αλλάζει εποχή!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet