ΕΝΟΤΗΤΑ: «Τι θα κάνει η δημοτική αρχή με τα ερωτηματολόγια;»
Πολιτική

ΕΝΟΤΗΤΑ: «Τι θα κάνει η δημοτική αρχή με τα ερωτηματολόγια;»

Τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί η δημοτική αρχή Αμαρουσίου τα ερωτηματολόγια που έχουν αποσταλεί σχετικά με την αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων, ζητούν να πληροφορηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, Λευτέρης Μαγιάκης, Μαίρη Διακολιού, Πέτρος Κούκουζας και Δημήτρης Κουτσουβέλης, μέλη του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, με σχετικό ερώτημά τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Ακολουθεί η ερώτηση που κατατέθηκε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου:

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου
Θέμα: Ερωτηματολόγιο «Ελληνoγερμανικής Συμμαχίας»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ «δεν πρόλαβαν να ορκισθούν και να αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι και βρήκαν στο γραφείο τους ένα 8σελιδο ερωτηματολόγιο της «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας», του εντεταλμένου της γερμανικής καγκελαρίας Φούχτελ, το οποίο συνιστά απροκάλυπτη επιχείρηση υφαρπαγής στοιχείων σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία των περιφερειών και των δήμων και όχι μόνο.

Επειδή πιστεύουμε ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες, που παρουσιάζονται ως θετικές για την οργάνωση των δήμων, δεν είναι τίποτα άλλο από ύπουλες τακτικές που αποσκοπούν στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των δήμων και ιδιαιτέρως του τομέα της καθαριότητας, της αποκομιδής και της διαχείρισης των απορριμμάτων, ερωτάται η δημοτική αρχή αν σκοπεύει:

  1. Να δώσει στη δημοσιότητα το εν λόγω ερωτηματολόγιο;
  2. Να απορρίψει το ερωτηματολόγιο, καθιστώντας σαφές προς τον κ. Φούχτελ της «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας» ότι τα περιουσιακά στοιχεία των δήμων αφορούν τους ίδιους και η αξιοποίησή τους γίνεται και ελέγχεται μόνο από τους ελληνικούς θεσμικούς παράγοντες;
  3. Να φέρει ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με το οποίο να δηλώνεται ρητά και κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση οποιουδήποτε τομέα των υπηρεσιών του Δήμου και ότι δε θα δοθεί κανένα στοιχείο που να υπηρετεί ανάλογο σκοπό;

Σε αναμονή απαντήσεών σας

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Λ. Μαγιάκης
Μ. Διακολιού
Π. Κούκουζας
Δ. Κουτσουβέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet