Ενωμένο Μαρούσι: Κ. Αμπατζόγλου απαντήστε για τα 1.180.000 ευρώ στο «Σπύρος Λούης» και το +54% στις αντικειμενικές αξίες
Πολιτική

Ενωμένο Μαρούσι: Κ. Αμπατζόγλου απαντήστε για τα 1.180.000 ευρώ στο «Σπύρος Λούης» και το +54% στις αντικειμενικές αξίες

Συνέχεια στην κόντρα όσον αφορά την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» δίνει η παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμέρο.

Ο συνδυασμός κατόπιν της απάντησης της δημοτικής αρχής στην πρώτη του σχετική ανακοίνωση, επανέρχεται με τα αρχικά ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου.

Ειδικότερα, το Ενωμένο Μαρούσι σημειώνει τα εξής:

Ο κ. Αμπατζόγλου παρότι είναι δήμαρχος εδώ και δύο χρόνια (για όσους δικαιολογημένα λόγω του μηδενικού του έργου δεν το έχουν αντιληφθεί) δεν έχει κατανοήσει τον ρόλο και την αποστολή του.

Κύριε δήμαρχε οι δημότισσες και οι δημότες του Αμαρουσίου ψήφισαν εσάς για να προστατεύετε τα χρήματα του και να αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το δημόσιο συμφέρον τους δημοτικούς πόρους. Όχι το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αμπατζόγλου και οι στενοί συνεργάτες του, γιατί οι αυτοδιοικητικοί του σύμμαχοι είναι θέμα χρόνου να τον εγκαταλείψουν, δεν θέλουν ούτε τον αριθμό της προκλητικής δαπάνης για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης» να γράψουν στις ανακοινώσεις τους. 1.180.000 είναι όπως 550.000 ήταν για τα τρία τουρκικά μίνι λεωφορεία και δεν έχει τέλος ο λογαριασμός των δαπανών με απευθείας ανάθεση.

Αντί να ψελλίσετε έστω μία αληθοφανή δικαιολογία, επιλέγετε ως συνήθη στόχο τον επικεφαλής της παράταξής μας, Γιώργο Καραμέρο και το Ενωμένο Μαρούσι με το γνωστό παραμύθι ότι «δεν θέλουν να γίνει τίποτα στην πόλη».

Το μόνο που δεν θέλουμε είναι να ρημάζετε το ταμείο της πόλης και τις τσέπες των δημοτών. Βέβαια και όταν δεν το κάνετε εσείς σας προλαβαίνει η κυβέρνηση, που αύξησε χωρίς να πάρετε χαμπάρι, 54% τις αντικειμενικές αξίες στο Μαρούσι επιβαρύνοντας μας στον ΕΝΦΙΑ. Ξυπνήστε κ. Αμπατζόγλου! Αρκετά κρυφτήκατε πίσω από την πανδημία.

Δηλώνουμε για άλλη μία φορά ξεκάθαρα ότι είμαστε υπέρ των έργων με μοναδική προϋπόθεση να γίνονται με διαφάνεια και ανοιχτούς διαγωνισμούς.

Σας θέτουμε ξανά τα ερωτήματα της πρώτης ανακοίνωσης μας γιατί στην «απάντηση» σας δεν απαντάτε σε κανένα παρά μόνο καθυβρίζετε:

  • Γιατί συστηματικά παρουσιάζετε όλα τα έργα ως κατεπείγοντα;
  • Πώς και γιατί εμφανίστηκε πολιτικός μηχανικός που προσφέρθηκε δωρεάν (!) να κάνει στατική μελέτη στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»;
  • Γιατί καθυστερήσατε τρεις μήνες να παρουσιάσετε την μελέτη και φέρατε ως κατεπείγον το έργο συντήρησης και ανακαίνισης του γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», προκειμένου να δοθεί με απευθείας ανάθεση, χωρίς δημοσίευση και διαγωνισμό και με εσάς τον ίδιο να επιλέγετε τρεις εταιρείες για να διαπραγματευτείτε την ανάθεση του έργου;
  • Γιατί δεν εκμεταλλεύεστε το τρίμηνο του καλοκαιρίου που δεν γίνονται αγώνες προκειμένου να γίνει ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο;

Και τέλος πάντων κύριε Αμπατζόγλου όλες οι δημότισσες και οι δημότες Αμαρουσίου κατανοούν ότι το ποσό των 1.180.000 ευρώ είναι τεράστιο για την επισκευή και την συντήρηση του «Σπύρος Λούης». Από που προκύπτει; Δώστε τα στοιχεία στη δημοσιότητα!

Ο θεσμικός ρόλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι να ελέγχει την δημοτική αρχή και το που πάνε τα χρήματα των δημοτών.

Αρκετά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet