Ενωμένο Μαρούσι: Ο Δ. Κουτσουβέλης στη θέση της Α. Φωτοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική

Ενωμένο Μαρούσι: Ο Δ. Κουτσουβέλης στη θέση της Α. Φωτοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η κ. Άννα Φωτοπούλου Νταλαμπέκη, δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, αποστέλλοντας στον πρόεδρο του Σώματος την εξής δήλωση:

Κύριε πρόεδρε, μετά απο συνεννόηση με την παράταξη Ενωμένο Μαρούσι της οποίας είμαι μέλος, καθώς και με τον επικεφαλής της κ. Γιώργο Καραμέρο, θέλω να σας καταθέσω την παραίτηση μου για προσωπικούς λόγους. Θα είμαι πάντα κοντά στην πόλη και τις ανάγκες της και θα στηρίζω την παράταξή μας και τους δημότες που με εμπιστεύτηκαν σε κάθε αγώνα και διεκδίκησή τους.

Ευχαριστώ πολύ,

Άννα Φωτόπουλου Νταλαμπέκη

Στη θέση της κ. Άννας Φωτοπούλου ορκίζεται δημοτικός σύμβουλος ο νομικός Δημήτρης Κουτσουβέλης, ο οποίος υπήρξε στην ίδια θέση και στο παρελθόν, και ήταν πρώτος επιλαχών σύμβουλος στις εκλογές του 2019.

Για τη συγκεκριμένη εναλλαγή ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Καραμέρος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Άννα Φωτοπούλου για την προσφορά της στη δημοτική ομάδα της παράταξής μας, η οποία είναι μέρος της αδιάλειπτης προσφοράς και συμμετοχής της ίδιας και της οικογένειάς της στα κοινά και τους αγώνες της πόλης του Αμαρουσίου. Είμαι σίγουρος ότι η Άννα θα συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη ακόμα και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.

»Αναμφισβήτητα η δράση της στην παράταξη και την πόλη είναι και θα είναι πολύτιμη. Την ίδια ώρα καλωσορίζω τον Δημήτρη Κουτσουβέλη, έναν νέο άνθρωπο και έμπειρο νομικό που, με τη δυναμική του παρουσία, θα ενισχύσει τη δημοτική μας ομάδα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε την άσκηση του θεσμικού μας ρόλου. 

»Ελέγχουμε τη διοίκηση του Δήμου και επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα, καταθέτοντας δημιουργικές προτάσεις, σε μία περίοδο εξόχως προβληματική. Και είναι προβληματική η θητεία της διοίκησης όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά κυρίως γιατί η πανδημία χρησιμοποιείται ως πρόφαση για στασιμότητα αλλά και ενέργειες σε βάρος το συμφέροντος των δημοτών του Αμαρουσίου. Συνεχίζουμε δυναμικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet