Ενότητα: Αδυναμία Γ. Πατούλη να απαντήσει για τα ανταποδοτικά τέλη
Πολιτική

Ενότητα: Αδυναμία Γ. Πατούλη να απαντήσει για τα ανταποδοτικά τέλη

Για «αδυναμία» του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη να δώσει απαντήσεις σχετικά με τα ανταποδοτικά τέλη κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, απαντώντας σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου (βλέπε δημοσίευμα Δήμος: Ανυπόστατες οι καταγγελίες Λ. Μαγιάκη για τα ανταποδοτικά τέλη).

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η καταγγελία του κ. Μαγιάκη για τα ανταποδοτικά τέλη είναι ξεκάθαρη: 51 εκατομμύρια ευρώ εισπράχτηκαν από τους κατοίκους της πόλης και δεν διατέθηκαν στους τομείς της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού, όπως ο Νόμος ορίζει.

Η απάντηση του κ. Πατούλη ότι τάχα η καταγγελία είναι ανυπόστατη και επιδιώκεται η συκοφάντησή του λόγω της στάσης που τήρησε για τα αποθεματικά των δήμων δεν πείθει. Όπως δεν αποτελεί επιχείρημα η επίκληση του ποσοστού που έλαβε ο συνδυασμός του στις τελευταίες εκλογές.

Γιατί δεν απαντάει πού πήγαν τα λεφτά; Αν δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις, τότε θα δούμε αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του.

Όσο δεν απαντάει, σημαίνει ότι πίσω από τη δήθεν κομματική αντιπαράθεση που προφασίζεται, κρύβεται η αδυναμία του να δώσει απαντήσεις. 

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τον λόγο έχουν οι ελεγκτικές αρχές και η δικαιοσύνη.

Δεν είμαστε εμείς που θα υπερασπίσουμε το ήθος και τη δημοσιογραφική δεοντολογία  της εφημερίδας «Αυγή». Αν δηλαδή η εφημερίδα δημοσιογραφεί για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ισχυρίζεται ο κ. Πατούλης ή για να αποκαλύψει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Μπορεί και μόνη της η εφημερίδα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως το έχει πράξει σε όλη τη διάρκεια της 63χρονης πορείας της.

Ούτε βέβαια χρειάζεται να υπερασπιστούμε και τον ΣΥΡΙΖΑ που εξ όσων γνωρίζουμε, προσδιορίζει ως πολιτικούς του αντιπάλους τα κόμματα της μνημονιακής καταστροφής, τους φασίστες, τους ντόπιους και ξένους νεοφιλελεύθερους υποστηρικτές της λιτότητας, τις κοινωνικές δυνάμεις της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς.

Αν ο κ. Πατούλης αυτοαναγορεύεται σε πολιτικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως να εντάσσει τον εαυτό του σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet