Ενότητα: Βιομηχανία «ξεπλύματος» χρεών των Δημοτικών Επιχειρήσεων
Πολιτική

Ενότητα: Βιομηχανία «ξεπλύματος» χρεών των Δημοτικών Επιχειρήσεων

Για «βιομηχανία ξεπλύματος χρεών» των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Αμαρουσίου κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, καθώς η Δημοτική Επιχείρηση ΚΕΑΔΑ έβγαλε διαταγές πληρωμής ύψους 130.000 ευρώ περίπου εις βάρος του Δήμου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Βιομηχανία «ξεπλύματος» χρεών των Δημοτικών Επιχειρήσεων

Η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου ΚΕΑΔΑ μέσω του εκκαθαριστή της έβγαλε διαταγές πληρωμής ύψους 130.000 ευρώ περίπου σε βάρος του… Δήμου Αμαρουσίου για δαπάνη της επιχείρησης υπέρ του Δήμου (καύσιμα)… του Ιουνίου 2013 που τιμολογήθηκε στον Δήμο… τον Ιούνιο του 2015.

Τραγέλαφος, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Αντί της ορθής διαδικασίας που είναι η ανάληψη των υποχρεώσεων της Επιχείρησης από τον Δήμο, ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική Αρχή παρακάμπτει τον δημόσιο έλεγχο και το Ελεγκτικό Συνέδριο και προσφεύγει στα Δικαστήρια.

Τους λόγους τους γνωρίζει η ίδια και πιθανότατα έχουν να κάνουν με την έλλειψη επαρκών δικαιολογητικών που απαιτούνται για την έγκριση της δαπάνης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Μετά και την απόρριψη της εκκαθάρισης της ΚΕΠΤΔΑ (βλέπε δημοσίευμα Ενότητα: Δεν θα «ξεπλύνουμε» την κακοδιαχείριση του παρελθόντος) από την Αποκεντρωμένη μεθοδεύουν άλλους «νόμιμους» τρόπους ξεπλύματος της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης του παρελθόντος τους. Κατά τα άλλα ο κ. Δήμαρχος «αγωνίζεται» στην ΚΕΔΕ για την ανύψωση του κύρους του θεσμού της Τ.Α.

Η υποκρισία δεν έχει όρια!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet