Ενότητα: Δεν έχουν πρόβλημα πολιτικής κατεύθυνσης οι σύμβουλοί μας
Πολιτική

Ενότητα: Δεν έχουν πρόβλημα πολιτικής κατεύθυνσης οι σύμβουλοί μας

Παρά την απόσυρση εμπιστοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου από τη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού (δημοσιεύματα Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τη Μαίρη Διακολιού, Άρχισαν τα… όργανα στην Ενότητα και οι πονοκέφαλοι για τον Λ. Μαγιάκη), η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι τονίζει ότι οι δημοτικοί της σύμβουλοι «δεν έχουν πρόβλημα συνοχής ή κοινής πολιτικής κατεύθυνσης».

Η παράταξη δηλώνει ότι θα ασκήσει «αταλάντευτα και με συνέπεια» τον ρόλο της ως μείζον μειοψηφία και σημειώνει στην ανακοίνωσή της:

Επειδή πολλά έχουν γραφεί και υπονοηθεί τις τελευταίες μέρες, αναφορικά με την παράταξή μας, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η παράταξη Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, δεν έχει κανένα πρόβλημα συνοχής ή κοινής πολιτικής κατεύθυνσης που να αφορά σε κανέναν από τους δημοτικούς συμβούλους που την απαρτίζουν.

Όσοι λοιπόν προσδοκούν το αντίθετο θα απογοητευθούν.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου μας εμπιστεύθηκαν τον ρόλο της μείζονος μειοψηφίας αυτή τη δημοτική περίοδο, που θα τον ασκήσουμε αταλάντευτα και με συνέπεια, καλλιεργώντας κλίμα αλληλοσεβασμού και κατοχυρώνοντας την αυτονομία και τον διακριτό ρόλο της παράταξης απέναντι σε όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Γραφείο Τύπου

Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet