Ενότητα: Οι δημότες του Αμαρουσίου να γυρίσουν την πλάτη στους νεόκοπους συστημικούς σωτήρες
Πολιτική

Ενότητα: Οι δημότες του Αμαρουσίου να γυρίσουν την πλάτη στους νεόκοπους συστημικούς σωτήρες

Με ανακοίνωσή της, με αφορμή την πρόσφατη πολιτική κινητικότητα στον Δήμο Αμαρουσίου σχετικά με τις υποψηφιότητες των προσεχών εκλογών, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι ζητεί από τους δημότες «να γυρίσουν την πλάτη σε όλους τους νεόκοπους συστημικούς σωτήρες».

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση η παράταξη αναφέρει:

Το τελευταίο διάστημα οι Μαρουσιώτες  βιώνουν μια απίστευτη πολιτική και κοινωνική παρακμή. Κομματικά χρίσματα από πλευράς Ν.Δ., αυτοανακήρυξη δήθεν ανεξάρτητων υποψηφίων  δημάρχων, δηλώσεις για ανώτερους και κατώτερους πολίτες, εμφάνιση ανώνυμων «αληθινών φίλων». Κινήσεις που προσβάλλουν τη δημοκρατία, τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Παραγοντισμός, χωρίς καμία αναφορά σε ανοιχτές δημοκρατικές  διαδικασίες για συγκρότηση και λειτουργία δημοτικών παρατάξεων, με διακηρύξεις αρχών, αξιών, προγραμμάτων και επιλογή υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων από τη βάση. Ελάχιστες δηλαδή  εγγυήσεις για μια ουσιαστική, συμμετοχική, δημοκρατική Αυτοδιοίκηση. 

Χωρίς  αντιπαράθεση ουσίας, παρά μόνο  καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων, δημοσίευση λαμπερών φωτογραφιών και γλυκανάλατων δηλώσεων, κατασπατάληση χρημάτων, μακριά από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και της πόλης.

Στόχος τους να δημιουργήσουν πόλωση και να εγκλωβίσουν τους πολίτες σε ψεύτικα διλήμματα για τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής στον Δήμο.

Καλούμε τους δημότες του Αμαρουσίου να γυρίσουν την πλάτη σε όλους τους νεόκοπους συστημικούς σωτήρες.

Να αναδείξουν στη δημοτική αρχή δυνάμεις δημοκρατικές, ασυμβίβαστες, ανυπότακτες,κ που η αταλάντευτη συνέπεια και η εμπειρία τους κατακτήθηκαν με συνεχή παρουσία και αγώνες σχεδόν είκοσι ετών, μέσα στην πόλη και στις γειτονιές της.

Αγώνες απέναντι σε όλους αυτούς που, εξυπηρετώντας παντός είδους επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα, άλωσαν μέχρι και πρόσφατα το Μαρούσι μας, μετατρέποντάς το από ένα όμορφο προάστιο σε μια τσιμεντούπολη, που πνίγεται από την άναρχη δόμηση, τις υπερτοπικές χρήσεις, τη ρύπανση και το κυκλοφοριακό χάος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet