Ενότητα: Τρία σημαντικά θέματα για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης
Πολιτική

Ενότητα: Τρία σημαντικά θέματα για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης

Για τρία σημαντικά θέματα που αφορούν στην πόλη του Αμαρουσίου κάνει λόγο η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Η παράταξη είχε αποστείλει επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου σχετικά με τα θέματα αυτά, την οποία επιστολή ανέγνωσε κατά τη συνεδρίαση της 1ης Δεκεμβρίου 2015 πό τον επικεφαλής της παράταξης Λευτέρη Μαγιάκη, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι απέστειλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου επιστολή που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 1-12-2015 από τον επικεφαλής της παράταξης Λ. Μαγιάκη και όπου αναφέρονται τρία θέματα τα οποία, κατά τη γνώμη μας, είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, την ποιότητα ζωής των κατοίκων της και την ανάπτυξη της.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στο θέμα της Διαχείρισης των Αστικών Αποβλήτων, την Ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου και τη λειτουργία της διαπαραταξιακής Επιτροπής που αφορά στον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό της πόλης και τη διατήρηση των ελεύθερων χώρων.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet