Εξόρμηση στην ΕΥΔΑΠ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού από τις Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αμαρουσίου και τον Γ. Μπαλάφα
Κοινωνία

Εξόρμηση στην ΕΥΔΑΠ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού από τις Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αμαρουσίου και τον Γ. Μπαλάφα

Οι δύο Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αμαρουσίου, μαζί με τον Γιώργο Μπαλάφα, μέλος της Κ.Ε. και υποψήφιο βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, πραγματοποίησαν εξόρμηση στην ΕΥΔΑΠ Αμαρουσίου (οδός Παν. Τσαλδάρη) για ενημέρωση «ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, που προωθείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου». 

Πολίτες και εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ ενημερώθηκαν ότι «αυτές οι ρυθμίσεις θα έχουν ως συνέπεια την υποβάθμιση της ποιότητας του νερού, μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια, με σοβαρή επιβάρυνση των πολιτών», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Στην πλειονότητά τους εργαζόμενοι και πολίτες συμφώνησαν με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ότι «το πόσιμο ποιοτικό νερό είναι  κοινωνικό αγαθό και όχι πανάκριβο εμπόρευμα για να κερδίζουν οι μέτοχοι (όπως έγινε με τη ΔΕΗ -τον Σεπτέμβριο του 2020 αυξήθηκε από τον Χατζηδάκη 20% η τιμή του ρεύματος, με τις τιμές ορυκτών καυσίμων κάτω και 1,5 χρόνο πριν την Ουκρανία)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet