Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία της κ. Ν. Βλασσιώτου για το έντυπο που διακίνησε στο Μαρούσι ο Τ. Γιαννακόπουλος
Πολιτική

Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία της κ. Ν. Βλασσιώτου για το έντυπο που διακίνησε στο Μαρούσι ο Τ. Γιαννακόπουλος

Με εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία απαντά η κ. Νικολέττα Βλασσιώτου στα δημοσιεύματα που αφορούν την εμπλοκή του ονόματός της σε έντυπο το οποίο διακίνησε ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Γιαννακόπουλος στο Μαρούσι.

Η εξώδικη δήλωσή της στρέφεται τόσο κατά του ίδιου του κ. Γιαννακόπουλου, όσο και κατά των ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στο θέμα, μεταξύ των οποίων και το «Ενυπόγραφα».

Ως οφείλουμε, δημοσιεύουμε την εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία της κ. Βλασσιώτου, με τις εξής επισημάνσεις από μέρους μας:

  • Το «Ε» αν και έλαβε το έντυπο στο οποίο γίνεται αναφορά στην κ. Βλασσιώτου δεν προχώρησε στην αναπαραγωγή του.
  • Αυτό που δημοσιεύσαμε ήταν σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου που αναφερόταν στην κυκλοφορία του εντύπου, με έναν σύντομο διευκρινιστικό πρόλογο προκειμένου να κατανοήσουν οι αναγνώστες σε τι αναφέρεται η ανακοίνωση, χωρίς και πάλι να γίνεται αναφορά στο πρόσωπο της κ. Βλασσιώτου και χωρίς να υπάρχει αναπαραγωγή του περιεχομένου του εντύπου.
  • Αναφορά στο πρόσωπο της κ. Βλασσιώτου γίνεται στην ανταπάντηση του κ. Γιαννακόπουλου στην ανακοίνωση του δημάρχου (την οποία οφείλαμε να δημοσιεύσουμε στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της ισότιμης μεταχείρισης), με την εξής φράση: «Το έντυπο που διανεμήθη έφερε στη δημοσιότητα τις καταγγελίες στην Ελληνική Δικαιοσύνη της εξ απορρήτων του Δήμου Νομικής Συμβούλου κ. Βλασσιώτου. Η ίδια τυγχάνει και Νομική Σύμβουλος σε προσωπικές του υποθέσεις… Θα επανέλθω αργότερα!», θεωρώντας ότι η αναφορά στην ιδιότητα της κ. Βλασσιώτου ως νομικής συμβούλου του Δήμου Αμαρουσίου δεν συνιστά προσωπικό δεδομένο. Και σε αυτήν την περίπτωση, πάντως, δεν αναδημοσιεύσαμε τα όσα αναφέρονται στο έντυπο που διακινήθηκε στην πόλη.
  • Σε κάθε περίπτωση, το «Ε» δεν είναι διατεθειμένο να εμπλακεί σε θέματα παραπολιτικής ή δημοσιεύσεων που δεν υπηρετούν τον ανοιχτό και ξεκάθαρο πολιτικό διάλογο και για τούτο δεν θα φιλοξενήσει πρόσθετες ανακοινώσεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθεί η εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία της κ. Βλασσιώτου:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet