Επίσκεψη Λ. Μαγιάκη στη Δ/νση Περιβάλλοντος
Πολιτική

Επίσκεψη Λ. Μαγιάκη στη Δ/νση Περιβάλλοντος

O υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης με τον συνεργάτη του Συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ KAI ΕΡΓΟ για το Μαρούσι και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θανάση Αδαμόπουλο, δασολόγο, επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου, την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός:

Μέσα σε κλίμα συνεργασίας έγινε ενημέρωση από την υπεύθυνη της Διεύθυνσης καθώς και από τις υπεύθυνες των τμημάτων Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Τμήματος Αστικού Πρασίνου σχετικά με το αντικείμενο αρμοδιότητας εργασίας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση και την περιβαλλοντική κατάσταση της περιοχής του Δήμου Αμαρουσίου.

Η αρμοδιότητα της Διεύθυνσης περιλαμβάνει τη συντήρηση και την ανάπτυξη του πρασίνου, κοινόχρηστους χώρους, ηλεκτροφωτισμό, συντήρηση δρόμων, παιδικές χαρές, επισκευές από τα συνεργεία και αδειοδοτήσεις ορισμένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Η Διεύθυνση θεωρείται υπεύθυνη σε περίπτωση ατυχημάτων από λακκούβες.

Διαπιστώσαμε ότι η χρηματοδότηση για τη λειτουργία της Διεύθυνσης υπολείπεται των πραγματικών αναγκών της πόλης καθώς και ότι απαιτούνται από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής οργανωτικά μέτρα για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της υπηρεσίας.

Από την πλευρά μας τονίστηκε η μεγάλη σημασία που έχει το έργο της Διεύθυνσης για την πόλη και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των κατοίκων και υπογραμμίστηκε ότι αν εκλεγούμε στη Δημοτική Αρχή, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να αναβαθμιστεί η υπηρεσία, αποδίδοντας το μέρος των ανταποδοτικών τελών που δικαιούται και σήμερα κατευθύνεται από την διοίκηση Πατούλη στην εξόφληση των σπαταλών του παρελθόντος.

Η συνάντηση με τη Διεύθυνση υπήρξε ιδιαίτερα γόνιμη και εποικοδομητική και εγγράφεται στον συστηματικό και με συνέπεια σχεδιασμό μας για την, χωρίς συμβιβασμούς και αναβολές, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet