Η Δήμητρα Δράγιου θα εκπροσωπεί στο Δ.Σ. Αμαρουσίου την Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Εκτός των Τειχών
Πολιτική

Η Δήμητρα Δράγιου θα εκπροσωπεί στο Δ.Σ. Αμαρουσίου την Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Εκτός των Τειχών

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός των Τειχών ανακοινώνει την εναλλαγή της εκπροσώπησής της στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός των Τειχών αναφέρει:

Από τον Νοέμβριο του 2022 θα εκπροσωπεί την κίνηση μας ως δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου η συντρόφισσά μας Δήμητρα Δράγιου, η ορκομωσία της οποίας θα γίνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, στις 10:00, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η Δήμητρα Δράγιου γεννήθηκε το 1996 και από το 2000 είναι κάτοικος και δημότης Αμαρουσίου. Η ενασχόληση της με την αριστερά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια, συμμετέχοντας σε διάφορες κινητοποιήσεις ύστερα και από την κρατική δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σπούδασε στη σχολή των Μηχανικών Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών, στο ΕΜΠ όπου και ασχολήθηκε συνδικαλιστικά με το σχήμα ΕΑΑΚ του φοιτητικού συλλόγου της σχολής της, τον ΑΧΜΜΕΤ (Αριστερός Χώρος Μηχανικών Μεταλλειολόγων). Αφότου αποφοίτησε, εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία και είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός των Τειχών αποτελεί μια συλλογικότητα που πρώτα και κύρια λειτουργεί με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Δεν επιλέγει να παίρνει αποφάσεις μέσα σε “κλειστά” γραφεία και συμβούλια λίγων και εκλεκτών, αλλά επιλέγει να κάνει ανοιχτές συνελεύσεις, να συζητάει με τους κατοίκους του Μαρουσιού, ώστε όλοι μαζί από κοινού να διαμορφώσουμε μία καλύτερη και πιο όμορφη πόλη – γειτονιά με βάση τις ανάγκες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet