Η Ενότητα καλεί τους ψηφοφόρους της να ψηφίσουν κατά συνείδηση
Πολιτική

Η Ενότητα καλεί τους ψηφοφόρους της να ψηφίσουν κατά συνείδηση

Συνήλθε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2018 η ολομέλεια της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία καλεί τους ψηφοφόρους της να ψηφίσουν κατά συνείδηση στον β΄ γύρο των εκλογών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών της 26-5-2019 για την παράταξή μας αποδείχθηκε κατώτερο των στόχων μας, που ήταν η κατάκτηση τουλάχιστον δύο εδρών στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ήταν αναντίστοιχο των φιλότιμων προσπαθειών που έγιναν από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους φίλους της παράταξης σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εδώ και έξι μήνες περίπου.

Δεν αντικατροπτίζει το σημαντικό έργο και τους αγώνεςπου έγιναν από τον επικεφαλής, Λ. Μαγιάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Αικ. Ψάλτη και Β. Ελευθερίου και τα μέλη της παράταξης σε όλη τη δημοτική περίοδο 2014-2019.

Μέσα στο γενικότερο κλίμα απαξίωσης των πολιτικών με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, με πρώτο υπεύθυνο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η τοπική κοινωνία επέλεξε για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη διοίκηση του Δήμου πιο συντηρητικές δυνάμεις σε σχέση με το 2014.

Το γεγονός αυτό θα απαιτήσει στο άμεσο μέλλον μια σε βάθος ανάλυση των αιτιών του και επανακαθορισμού της πολιτικής μας στη βάση των αρχών και των προγραμματικών μας διακηρύξεων.

Τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και της κοινωνίας όμως παραμένουν.

Η παράταξη θα συνεχίσει την παρουσία της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, κοντά στους δημότες, για όλα τα κοινωνικά, οικονομικά, πολεοδομικά, πολιτιστικά προβλήματα,όπωςαυτά αναδείχθηκαν και στην προεκλογική περίοδο.

Με δεδομένη τη θέση που είχαμε διατυπώσει προεκλογικά σχετικά με τις παρατάξεις των κ.κ. Αμπατζόγλου και Καραμέρου, που είναι και οι διεκδικητές του αξιώματος του δημάρχου στον δεύτερο γύρο την Κυριακή 2-6-2019, η παράταξή μας καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να ψηφίσουν κατά συνείδηση, συμπεριλαμβανομένης και της επιλογής του λευκού ή του άκυρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet