Η Ενότητα παρουσίασε τους 20 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της
Πολιτική

Η Ενότητα παρουσίασε τους 20 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 με την παρουσία πλήθους πολιτών του Αμαρουσίου η παρουσίαση των πρώτων 20 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης Γ. Σπινάσας, ο οποίος ευχαρίστησε και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης ανέφερε στην ομιλία του:

«Στην πρώτη αυτή ομάδα υποψηφίων συμμετέχουν συμπολίτες μας με εμπειρία και γνώση στην Αυτοδιοίκηση, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση, συμμετοχή στους τοπικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς της πόλης, τα τοπικά κινήματα. Αλλά και απλοί πολίτες που αποφάσισαν να συμπορευθούν μαζί μας για πρώτη φορά και φέρνουν στην παράταξη φρεσκάδα, καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων η εντιμότητα, η ανιδιοτελής προσφορά, η  συνέπεια, η αγωνιστικότητα και η σταθερότητα στην επιδίωξη των στόχων τους».

Απηύθυναν, επίσης, χαιρετισμό οι δημοτικοί σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιοι Κατερίνα Ψάλτη και Βελισάριος Ελευθερίου, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Αναλυτής (εκπρόσωπος ΕΝΑΜ), Δώρα Δαβή και Χριστίνα Κιτσάκη.

Παραβρέθηκαν, επίσης, και χαιρέτισαν τους συμμετέχοντες ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μ. Πάγκαλος,, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Σικιαριδείου, Θ. Κοκκόρας, ο πρώην υπουργός, στέλεχος της ΛΑΕ και πολίτης Αμαρουσίου Δ. Στρατούλης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Προοδευτικού Κινήματος, Ν. Σπέντζος και οι πανεπιστημιακοί Γ. Zάρδας και Θ. Σταυρόπουλος.

Στην ομιλία του ο κ. Λ. Μαγιάκης αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης για τον Δήμο και την Αυτοδιοίκηση και προσδιόρισε τις κόκκινες γραμμές που οριοθετούν την παράταξη απέναντι στις συστημικές παρατάξεις αναφέροντας:

«Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές μας στα σχέδια ανάπτυξης της πόλης που προωθούν κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι; Κόκκινες γραμμές που εμείς μπορούμε να τις υπερασπιστούμε γιατί δεν έχουμε καμία εξάρτηση από πουθενά.

»Να φύγουν από τη λίστα του Υπερταμείου και του ΤΑΙΠΕΔ το Δάσος Συγγρού, η Κεραμική, τα ΧΕΥ και τα άλλα 160 δημόσια ακίνητα που πάνε για ξεπούλημα. Να παραχωρηθούν στον Δήμο για τις ανάγκες του.

»Καμία νέα υπερτοπική χρήση – Μαρούσι πολεοδομικά κορεσμένο.

»Να μην εγκατασταθεί το Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι.

»Να μην ιδιωτικοποιηθεί το ΟΑΚΑ

»Να πληρώσουν το Mall και οι μεγάλες υπερτοπικές επιχειρήσεις για τη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά που έχουν επιφέρει στην πόλη.

»Να μην γίνουν οι ανάγκες των δημοτών για  ψηφιακές εφαρμογές για έξυπνη πόλη, στάθμευση, απορρίμματα, ηλεκτροφωτισμός, φύλαξη, εμπορεύματα και “χρυσοφόρες κότες” για τα εργολαβικά συμφέροντα, σε βάρος της τσέπης των πολιτών».

Έκλεισε τέλος την ομιλία του τονίζοντας:

«Η εμπειρία, η γνώση, η εντιμότητα, η συνέπεια και η αταλάντευτη στάση μας για 15 και πλέον χρόνια, αποτελούν εχέγγυα για την πολιτική που θα ακολουθήσουμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας στη Διοίκηση του Δήμου.

»Ζητάμε την ενεργό συμμετοχή σας και όχι απλά την ψήφο σας.

»Να είστε απολύτως βέβαιοι πως εμείς θα είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

»Θα προχωρήσουμε μαζί ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης και την ανταλλαγή ευχών για Υγεία, Ειρήνη, Δύναμη και Πρόοδο για την καινούργια χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet