Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Συνάντηση και γόνιμη συζήτηση με τον διευθυντή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου είχαν η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου και ο επικεφαλής του συνδυασμού, Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόσο η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Φωτεινή Πάχου, όσο και ο διευθυντής του σχολείου, Αθανάσιος Γρίβας, αφενός εξέφρασαν, όπως επισημαίνει ο συνδυασμός, την ικανοποίησή τους για την πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση Πατούλη όλα αυτά τα χρόνια αφετέρου ενημέρωσαν για μία σειρά από ζητήματα για τα οποία χρειάζεται να δοθούν λύσεις με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους η κ. Πατούλη, δήλωσε:

«Η επένδυση στα παιδιά μας είναι επένδυση για το μέλλον του τόπου μας. Ως εκπαιδευτικός είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδείας, υποστήριξης των μαθητών και του έργου των δασκάλων και των καθηγητών. Είναι θετικό ότι το επίπεδο λειτουργίας των σχολείων του Αμαρουσίου είναι υψηλό αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια για να ενισχύσουμε το έργο των εκπαιδευτικών μέσα από λειτουργικές υποδομές, να αναβαθμίσουμε τους σχολικούς χώρους και να ενισχύσουμε την ασφάλεια των παιδιών μας, να εμπλουτίσουμε τα παιδαγωγικά ερεθίσματα προς τα παιδιά μας, να ενεργοποιήσουμε τα αντανακλαστικά τους μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες και άλλες ενέργειες στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet