Θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους για τον β΄ γύρο οι Εκτός των Τειχών
Πολιτική

Θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους για τον β΄ γύρο οι Εκτός των Τειχών

Η παράταξη Εκτός των Τειχών, η οποία, μετά τον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, κατέκτησε μία έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, πρόκειται να συνεδριάσει για να καθορίσει τη στάση της στον β΄ γύρο.

Η παράταξη ευχαριστεί όσους την εμπιστεύτηκαν στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και συγκεκριμένα επισημαίνει:

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου συμμετείχε για τέταρτη φορά στις δημοτικές εκλογές και συγκέντρωσε 598 ψήφους και ποσοστό 1,87%, επιτυγχάνοντας να εκλέξει και πάλι δημοτικό σύμβουλο. Είμαστε περήφανοι και περήφανες για την προσπάθεια που κάναμε σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο, για τις πολιτικές επεξεργασίες που καταθέσαμε για όλα τα θέματα της πόλης μας και για το κλίμα ενότητας, δημιουργίας και μαχητικότητας που υπάρχει στη συλλογικότητά μας.

Δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών, μιας και οι πόροι του δημοτικού μας σχήματος για αυτή την προεκλογική αναμέτρηση προήλθαν αποκλειστικά από το υστέρημα των νέων, εργαζόμενων, ανέργων και συνταξιούχων των μελών και φίλων του σχήματος, το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας αποφάσισαν να υπάρχει η φωνή της Αντικαπιταλιστικής και Ανατρεπτικής Αριστεράς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για πέντε ακόμα χρόνια είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που στήριξαν την προσπάθειά μας. Δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για να βρεθούμε δίπλα στην πληττόμενη κοινωνία, για να παλέψουμε μαζί και να συγκροτήσουμε δεσμούς και δομές αγώνα και αλληλεγγύης.

Την Τετάρτη 29 Μάη θα συγκληθεί η ολομέλεια του σχήματος μας. Συλλογικά και δημοκρατικά, όπως πάντα, θα εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα, θα καθορίσουμε τη στάση μας μπροστά στον Β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και τις πρωτοβουλίες μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet