Θ. Αμπατζόγλου: Η ενότητα του Αμαρουσίου δεν θα διασφαλιστεί από υποψηφίους που επένδυσαν στον διχασμό των Ελλήνων
Πολιτική

Θ. Αμπατζόγλου: Η ενότητα του Αμαρουσίου δεν θα διασφαλιστεί από υποψηφίους που επένδυσαν στον διχασμό των Ελλήνων

«Η ενότητα του Αμαρουσίου δεν θα διασφαλιστεί από υποψηφίους που επένδυσαν στον διχασμό των Ελλήνων» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απαντώντας στον επίσης υποψήφιο για τη δημαρχία Γιώργο Καραμέρο ο οποίος έκανε παρέμβαση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή για το Μαρούσι, Θ. Αμπατζόγλου, επισημαίνει:

Προκαλεί την κοινή λογική των πολιτών του Αμαρουσίου, να μιλά για κομματικές εξαρτήσεις ο μέχρι σήμερα ταυτισμένος απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Τσίπρα και την κ. Δούρου, αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γ. Καραμέρος, όταν γίνεται «ανεξάρτητος» για τις ανάγκες της υποψηφιότητάς του στο Μαρούσι.

Η ενότητα της πόλης δεν θα διασφαλιστεί από υποψηφίους που επένδυσαν στον διχασμό των Ελλήνων για να «κλέψουν» πρόσκαιρα την εξουσία. Ούτε από εκείνους που ως αντιπεριφειάρχες αρνήθηκαν έργα υποδομής στο Μαρούσι και άλλους Δήμους, με καταστροφικές συνέπειες, με μόνο γνώμονα τα μικροκομματικά τους οφέλη.

Το Μαρούσι θα προχωρήσει μπροστά, με σχέδιο, πρόγραμμα και ικανή ομάδα ανθρώπων που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους τους συμπολίτες μου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet