Θ. Αμπατζόγλου: Ο κ. Καραμέρος είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι
Πολιτική

Θ. Αμπατζόγλου: Ο κ. Καραμέρος είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι

Στον ΣΥΡΙΖΑ «χρεώνει» πλέον τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο η παράταξη Μαρούσι – Νέα Εποχή.

Η παράταξη του κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση τριών νέων υποψηφιοτήτων με τον συνδυασμό του κ. Καραμέρου, θεωρεί ότι πλέον «ομολογείται» η «προσκόλληση» του συνδυασμού του δεύτερου στο «άρμα» του κυβερνώντος κόμματος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη Μαρούσι – Νέα Εποχή αναφέρει:

Με αφορμή τη συμμετοχή νέων γνωστών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του κ. Καραμέρου οφείλουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Καλωσορίζουμε στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου την επίσημη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι. Την παράταξη που ηγείται ο μέχρι χθες «ανεξάρτητος» αντι-περιφερειάρχης της κ. Δούρου, ο κ. Γ. Καραμέρος.

Αν και όλος ο κόσμος το γνώριζε, τελικά δεν άντεξαν για πολύ και αποκάλυψαν την αλήθεια. Με μια φωτογραφία και με μια δήλωση βγήκε στο φως η πραγματική τους κομματική ταυτότητα. Μία ταυτότητα βέβαια που εδώ και πολύ καιρό είχαν αναδείξει τα φιλικά ΜΜΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήθεν ανεξάρτητος από κομματικές εξαρτήσεις συνδυασμός Ενωμένο Μαρούσι του κ. Καραμέρου, πήρε το «κανονικό» του χρώμα.

Ο κ. Καραμέρος είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι. Ο κ. Καραμέρος δίνει μάχη για τον ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, όπως έδινε μάχη και ως υποψήφιος με τον συνδυασμό της κ. Δούρου.

Πλέον οι πολίτες του Αμαρουσίου θα μπορέσουν, χωρίς σκιές και χωρίς παραμορφωτικούς φακούς, να αξιολογήσουν τα πρόσωπα, τα προγράμματα, τα πεπραγμένα , τις αρχές και τις αξίες όλων των υποψηφίων. Ώστε στη συνέχεια να επιλέξουν τον κατάλληλο δήμαρχο που θα εγγυηθεί  αφ’ ενός ότι το έργο που έχει γίνει στο Μαρούσι τα προηγούμενα χρόνια δεν θα πάει χαμένο και αφ’ ετέρου που θα αναλάβει την ευθύνη να πάει η πόλη μας ακόμη πιο ψηλά, στη Νέα Εποχή, με πρωταγωνιστή τον πολίτη.

Με εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας, θα διεκδικήσουμε τη θετική ψήφο τους, για να αποτελέσει η επόμενη περίοδος εποχή ενότητας και δημιουργίας για το Μαρούσι και όχι εποχή διχασμού και ακυβερνησίας.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γιαννης

    Και ποιο ειναι το κακο σε αυτο; Αν και ο κυριος Καραμερος δεν ειναι ΄και δεν ηταν μελος του Συριζα, είναι σιγουρος κεντρωος. Τωρα ο κυριος Αμπατζογλου μαλλον δεν πρεπει να προβληματιζεται γαι το ποιον στηριζει ο Συριζα αλλα ποιον στηριζει η ΝΔ και ποιον στηριζει ο Πατουλης στο Μαρουσι. Αυτα ειναι προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet