Κατεβαίνει απέναντι στην «επίσημη» υποψηφιότητα ο Παναγιώτης Βραχνός
Πολιτική

Κατεβαίνει απέναντι στην «επίσημη» υποψηφιότητα ο Παναγιώτης Βραχνός

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του «Ε» της περασμένης Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018, για το… χρώμα του «καπνού» σχετικά με την υποψηφιότητα από τον χώρο της κεντροδεξιάς για τη δημαρχία του Δήμου Αμαρουσίου.

Όπως είχαμε γράψει, τελικώς από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας προκρίνεται η λύση του πρώην διοικητή του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ Θεόδωρου Αμπατζόγλου, παρακάμπτοντας τις υποψηφιότητες που προέρχονταν από τη νυν δημοτική ομάδα του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη. Κάτι  που – όπως πληροφορούμαστε – αφήνει πικρίες σε πολλά εκ των παραπάνω στελεχών.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του «Ε» επιβεβαιώνεται και ως προς το σκέλος του τι θα γίνει την επόμενη μέρα και εάν στηριχθεί από όλους μια επιλογή εκτός δημοτικής ομάδας. Τελικώς, δεν θα συμβεί αυτό, αφού ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, ξεκαθαρίζει ότι θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Κάτι που, όπως μαθαίνουμε, ήδη το ανακοίνωσε στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες μας, μαζί του θα είναι και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της σημερινής πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο γνωστός γιατρός, μιλώντας στον ιστότοπό μας, επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Αμαρουσίου, γεγονός που θα ανακοινώσει και επίσημα στις αμέσως επόμενες μέρες.

Μάλιστα, όπως μας είπε χαρακτηριστικά, ο δημοτικός συνδυασμός που θα παρουσιάσει και κυρίως οι υποψήφιοι που θα τον απαρτίζουν, «θα αποδεικνύουν στην πράξη ότι απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες που έχουν καταγράψει την πολιτική και κοινωνική δράση μας στην πόλη και δεν αναμένουν… άνωθεν οδηγίες για τον δήμαρχο που θα επιλέξουν».

Το βέβαιο είναι ότι η επικείμενη υποψηφιότητα του κ. Βραχνού ανατρέπει πολλά δεδομένα και θέτει σε άλλες βάσεις την πολιτική μάχη που θα δοθεί στο Μαρούσι, με δεδομένη και την «απέναντι» υποψηφιότητα του αντiπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου. Και από δημοσιογραφικής, τουλάχιστον, άποψης το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι το στήσιμο της αυτοδιοικητικής κάλπης μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet