Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου: Ανακοινώσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και το πρόγραμμα ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου: Ανακοινώσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και το πρόγραμμα ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής

Με διπλή ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου αναφέρεται αφ’ ενός στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2023, που ψηφίστηκε πρόσφατα και αφ’ ετέρου στην πρόσφατη παρουσίαση από πλευράς Περιφέρειας Αττικής των επιδόσεων στον τομέα ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή.

Για το θέμα του τεχνικού πρόγράμματος η Λαϊκή Συσπείρωση, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Με το υπόψη Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων (ΤΠΕ) η διοίκηση Αμπατζόγλου αντιγράφει ακόμη μια φορά τον αντιλαϊκό εαυτό της, βαδίζοντας πιστά πάνω στις εξίσου αντιλαϊκές κυβερνητικές κατευθύνσεις, αλλά και στα βήματα των προηγούμενων διοικήσεων. Κατευθύνσεις που στην πράξη διοχετεύουν με το σταγονόμετρο πόρους για έργα και υπηρεσίες, που έχει ανάγκη η λαϊκή οικογένεια, προκειμένου να περισσέψουν πόροι για δράσεις, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμό των αστικών κυβερνήσεων, που υπηρετεί την κερδοφορία του κεφαλαίου».

Αναφορικά με την ανακύκλωση η παράταξη τονίζει: «Το αισιόδοξο, κατά κανόνα, πνεύμα των Χριστουγέννων επιχείρησε να εκμεταλλευθεί η περιφερειακή αρχή για να μας πείσει ότι ούριος άνεμος φουσκώνει τα πανιά της ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή (ΔσΠ) στην Αττική εν έτει 2022. Σε σχετική φιέστα που διοργάνωσε, όπως μας πληροφορεί το από 20.12.22 δελτίο τύπου, ανακοινώθηκαν επιδόσεις για τους 9 πρώτους μήνες του 2022, που παραποιούν, όμως, τα πραγματικά στοιχεία. Στοιχεία, που καταγράφονται στο νεότευκτο Παρατηρητήριο Ανακύκλωσης, το οποίο τελεί υπό την εποπτεία της και το οποίο και η ίδια επικαλείται, πλην επί ματαίω».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet