ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: “Συνεχίζουμε τον αγώνα…”
Πολιτική

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: “Συνεχίζουμε τον αγώνα…”

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, με επικεφαλής τον Θανάση Φωτόπουλο, έβγαλε ανακοίνωση μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και ενόψει της προσεχούς εκλογικής Κυριακής, στην οποία καλεί τον λαό να “σπάσει τα δεσμά των μονοπωλίων και της Ε.Ε.”. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ως “Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου” απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς και συγχαρητήρια σε όλους και όλες που ξεπέρασαν – απέρριψαν τα παραπλανητικά και εκβιαστικά διλήμματα και το ψέμα και εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά μας, που στηρίζει το ΚΚΕ. Ιδιαίτερα όσους για πρώτη φορά έκαναν το βήμα και εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το ΚΚΕ.

Δώσαμε την εκλογική μάχη με σεβασμό στο λαό του Μαρουσιού, με πολιτικά, ιδεολογικά επιχειρήματα. Επιδιώξαμε να αποκαλύψουμε την υποκρισία και τις ψεύτικες υποσχέσεις των αντιπάλων συνδυασμών και προειδοποιήσαμε ότι μετά τις εκλογές, όταν θα πέσουν οι μάσκες των “ανεξάρτητων”, “αδέσμευτων”», “υπερκομματικών”, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, που τους στηρίζουν, θα ερμηνεύσουν την ψήφο που τους δόθηκε ως το πράσινο φως για να συνεχίσουν και να δυναμώσουν την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», όπως όλα αυτά τα χρόνια, θα αξιοποιήσει τη δύναμη που της έδωσε ο λαός για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα, τις λαϊκές ανάγκες. Η ανοδική πορεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μέσα σε δύσκολες συνθήκες και η συσπείρωση που επιτεύχθηκε μας δίνει δύναμη να παρέμβουμε αποφασιστικά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να συγκρουστούμε με κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να αναπτύξουμε τη δράση μας, μαζί με τους εργαζόμενους, για κάθε λαϊκό πρόβλημα.

Η πείρα του λαού του Μαρουσιού αποδεικνύει ότι οι δυνάμεις του δικομματισμού αξιοποιούν τη λαϊκή ψήφο και την επομένη των εκλογών περνούν στην επίθεση, υλοποιούν αντιλαϊκά μέτρα, κινούνται στη λογική της λεγόμενης ανταποδοτικότητας, υποκλίνονται στις αποφάσεις της Ε.Ε. και στα μεγάλα συμφέροντα.

 Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μαζί με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα της Μαρουσιού.

Καλούμε τους εργάτες και τις εργάτριες της πόλης μας, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, γιατί θα δυναμώσουν τη δική τους φωνή.

Τόσο η κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνάμεις που υποστηρίζουν την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, υποστηρίζουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Οι διαξιφισμοί, οι αντιθέσεις τους, αφορούν ποιο αντιλαϊκό μείγμα διαχείρισης θα εφαρμοστεί την επόμενη περίοδο, ο λαός δεν πρόκειται να ανακουφιστεί.

Ψήφος στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές για να πολλαπλασιαστεί η λαϊκή δύναμη, να οργανωθεί από καλύτερες θέσεις η αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική, στην ευρωπαϊκή λυκοσυμμαχία, να δυναμώσει το διεκδικητικό κίνημα και η εργατική, λαϊκή αντιπολίτευση, αφού ο λαός μας είναι στην αντιπολίτευση.

Ψήφος στο ΚΚΕ για να σπάσουμε τα δεσμά των μονοπωλίων και της Ε.Ε.

Ισχυρό ΚΚΕ παντού γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet